AJANKOHTAISTA

Inlook Sisustus Oy pääurakoitsijana HUS-Kiinteistöjen BioMagin henkilöstö- ja toimenpidetilojen saneerauksessa

Inlook Sisustus Oy toimi pääurakoitsijana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tilaamassa rakennusluvan alaisessa hankkeessa.

HUS BIOMAG – sairaalakohde Meilahdessa

Inlook Sisustus Oy toimi pääurakoitsijana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tilaamassa rakennusluvan alaisessa hankkeessa. Hankkeessa saneerattiin HYKS:n aivojen ja sydämen tutkimuskeskuksen BioMagin henkilöstö- ja toimenpidetilat. Sähkö ja LVI-työt olivat kyseissä projektissa alistettuja urakoita.

Biomag-1

Pääurakka alkoi tammikuussa 2017 ja kohde luovutettiin saman vuoden joulukuussa. Inlook Sisustus Oy toimitti kohteeseen kaikki sisärakenteet pintoineen epoksilattioita myöten. Myös kiintokalusteet, joista osa näkyy kuvissa, tulivat Inlook Sisustus Oy:n kautta. Palosuojausten osalta suoritettiin läpivientien palotiivistykset, palo-ovien asennus sekä palo-osastointi alakattojen ja Paroc Sandwich-elementtien avulla.

Biomag-3

Erityisen hankkeesta tekivät laajat lisätöinä tehdyt 112 irtoneliön kalliolouhinnat. Vanhan alapohjan alle aiemman louhinnan jälkeen muodostuneisiin onteloihin oli kertynyt vettä, jonka vuoksi se oli saatava pois. Samalla poistettiin vanha kivituhkakerros, jonka jälkeen tehtiin uudet salaojat sekä radonputkitukset.

Biomag-4

Inlook Sisustus Oy:n työnjohtajana toimi Riku Mauno ja vastaavana mestarina Jari Mulari. Yhteistyö tilaajan kanssa sujui mallikkaasti. HUS:n edustajina toimivat projektipäällikkö Tuomas Kostia ja valvoja Aki Tikkala.

Katso lisää kuvia tästä

Muut tiedot:

Rakennuttaja: HUS-Kiinteistöt Oy

Arkkitehti: Arkkitehtiryhmä Reino Koivula Oy

Pääurakoitsija: Inlook Sisustus Oy, vastaava työnjohtaja Riku Mauno

Valmistumisvuosi: 2017


Palaa otsikoihin