AJANKOHTAISTA

Inlookin maalaamot panostavat laatuun

Inlookin Tallinnan maalaamo sai tänä vuonna ISO 9001–laatusertifikaatin. Vilnan maalaamolle myönnettiin neljäntenä yrityksenä Euroopassa teräksen ja sinkityn materiaalin GSB:n sertifikaatti, joka täydentää jo viime vuonna myönnettyä ISO-9001-sertifikaattia.

ISO-Tallinna

Inlookin maalaamot jatkavat määrätietoista työtään toiminnan kokonaislaadun parantamiseksi. Vilnan maalaamo sai ISO 9001–laatusertifikaatin viime vuonna ja nyt oli vuorossa Tallinnan yksikkömme. Tallinnassa on sertifioitu sekä maalaamo- että ohutlevyliiketoiminta. Tämän lisäksi Vilnan maalaamolle myönnettiin GSB-Internationalin toimesta teräksen ja sinkityn materiaalin maalaussertifikaatti neljäntenä yrityksenä Euroopassa.

GSB-Approved
 Laadunhallintajärjestelmä on merkittävä kilpailutekijä menestyvälle yritykselle. Se pitää sisällään tarkoin koordinoituja toimenpiteitä organisaation suuntaamiseksi täyttämään kaikkien sidosryhmien tarpeita ja odotuksia. Laatujohtamisessa keskitytään tietojen dokumentointiin, asiakirjojen hallintaan ja raportointiin, joilla voidaan osoittaa ulkopuoliselle ja itselle laadunhallinnan tila yrityksessä. Laatuajattelu koskee koko organisaatiota, niin esimiehiä kuin työntekijöitä. Se on hallitun kasvun selkeä selkäranka.
ISO-Vilna

Prosessimaisessa toimintamallissa dokumentoidaan olennainen tieto. Säännölliset ja toistuvat auditoinnit auttavat selvittämään, miten organisaatio täyttää itselle asettamansa kriteerit laadunvarmistuksessa. Ulkopuolisilla tarkastuksilla varmistetaan toiminnan taso. Inlookin laatusertifikaattien myöntäjä on Bureau Veritas.


Palaa otsikoihin