AJANKOHTAISTA

6.5.2014 12.50

Sinirikon päiväkoti

Vantaan kaupunki rakennutti uuden päiväkodin kaupungin suosituimman puiston, Sinirikon viereen. Inlook Oy ja Inlook Sisustus Oy olivat mukana hankkeessa.

Sinirikon päiväkoti - Seinäverhous 01
Sinirikon päiväkodin rakennustyöt saatettiin päätökseen maaliskuussa 2014. Uusi ympärivuorokautinen hoitopaikka sijaitsee Kultarikontiellä Tikkurilassa. Aivan päiväkodin vieressä on Vantaan suosituin puisto, Sinirikko.
Sinirikon päiväkoti - Seinäverhous 02
Kohteen rakennustyöt aloitettiin viime keväänä. Inlook tuli mukaan joulukuussa 2013 asentaen rakennukseen mm. akustoivia sisäkattoja n. 700 m2 ja saarniviiluisia seinäverhouksia n. 350 m2. Lisäksi Inlook Sisustus Oy teki akustisia Rockfon Mono-ruiskutuskattoja n. 200 m2. Sisäurakat valmistuivat maaliskuussa 2014.
Sinirikon päiväkoti 01
Päiväkoti on mitoitettu viidelle lapsiryhmälle eli sadalle lapselle. Sen huoneistopinta-ala on 900 m2. Henkilökuntaa hoitopaikassa on päiväkodinjohtajan lisäksi 22. Valmistuttuaan Sinirikon päiväkoti korvasi Hiekkaharjussa sijaitsevan Yrttitien ympärivuorokautisen päiväkodin, jonka hoitolapset ja henkilökunta siirtyivät Sinirikkoon.
Päiväkodin rakennuttaja oli Vantaan kaupunki. Arkkitehdiksi oli valittu Arkk.tsto Lehto Peltonen Valkama Oy. Rakennushankkeen kustannusarvio oli 4,2 miljoonaa euroa.

Sinirikon päiväkoti 02


Palaa otsikoihin