AJANKOHTAISTA

Uutta tuotevalikoimassamme - Inlook Box hiljaiset tilat

Avotoimistojen yleistyessä 2000-luvun alkupuolella alkoi hiljaisten tilojen kysyntä kasvaa. Äänekkyys, keskittymisvaikeudet ja yksityisyyden puute ovat yleisiä ongelmia useissa avokonttoreissa. Vastasimme tarpeeseen ja lisäsimme tuotevalikoimaamme ”huone huoneessa” tilaratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Uutta tuotevalikoimassamme - Inlook Box hiljaiset tilat

Avotoimistojen yleistyessä 2000-luvun alkupuolella alkoi hiljaisten tilojen kysyntä kasvaa. Äänekkyys, keskittymisvaikeudet ja yksityisyyden puute ovat yleisiä ongelmia useissa avokonttoreissa.  Vastasimme tarpeeseen ja lisäsimme tuotevalikoimaamme ”huone huoneessa” tilaratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Taiga-3

Uudistuneet hiljaiset tilamme vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja trendejä. Huonemoduuleja on saatavana useaa eri kokoa - aina yhden hengen hiljaisista tiloista jopa kuuden henkilön neuvottelutiloihin saakka. INLOOK BOX-tuotteiden suunnittelija ja valmistaja on kuopiolainen Taiga Concept.

Taiga-1

Pintakäsittelyyn on valittavana useita eri vaihtoehtoja. Hiljaisten tilojen valaistus ja ilmanvaihto toimivat automaattisesti. Voimme myös sisällyttää kalusteet toimitukseen niin toivottaessa. Ääneneristävyys on hyvää tasoa Dw 42 dB taaten varmasti rauhallisen ja häiriöttömän työtilan.

Taiga-2

Käyttökohteina muun muassa toimistot, julkiset tilat, väistötilat ja muut yksityisyyttä vaativat kohteet.

Toimitamme tilat valmiiksi asennettuina koko Suomen alueella.

Taiga-4


INLOOK Box-tuoteperhe


Ota yhteyttä!

Suunnittelijapalvelut
Tuomas Koskinen
puh. 050 370 3866
tuomas.koskinen@inlook.fi


Järjestelmäseinät, myynti
Liisa Räisänen
puh. 040 536 6570
liisa.raisanen@inlook.fi
Palaa otsikoihin