AJANKOHTAISTA

19.1.2016 10.17

Vantaan Tanssiopiston uuden päätoimipisteen muutostyöt

Inlook Sisustus Oy saneerasi toimitilat Vantaan Tanssiopistolle. Osa kohteen lattioista sai uuden menetelmän mukaisen pu-pinnoitteen.

Vantaan-tanssiopisto 02

Vantaan Tanssiopisto avasi vuodenvaihteessa 1.1.2016 uuden päätoimipisteen Vantaan Myyrmäen Kilterinkujalle, missä sijaitsevat myös kolme uutta isoa tanssisalia, toimistotilat, puvusto sekä varastotilat. Muuttoa edelsi täydellinen saneerausurakka, johon pääurakoitsijaksi oli valittu Inlook Sisustus Oy.

Vantaan-tanssiopisto 11

N. 900 m2: saneerauskohteessa pinnoitettiin ja maalattiin uudelleen seinät, katot ja lattiat sekä rakennettiin Inva-WC ja keittiö. Osa kohteen lattioista uudistettiin Dr. Schutz® PU-menetelmällä, jossa linoleum- ja Hovi-laatoilla pinnoitetun lattian päälle levitettiin uusi pu-pinnoite. Kahden tanssisalin puolelle asennettiin myös yhteensä 300 m2 erikoiskorokelattiaa. 

Vantaan-tanssiopisto 05

Syyskuussa alkaneen ja joulukuussa 2015 valmistuneen Inlook Sisustuksen saneerauskohteen vastaava mestari oli Jari Mulari, projektipäällikkönä Timo Kaija. Asentajia kohde työllisti keskimäärin 6. Projektin rakennuttaja oli Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, jonka edustajana toimi Hannu Pikkarainen. Eero Kyllönen Opar Rakennuttajapalvelut Oy:stä oli vastaava rakennuttajakonsultti. Työ valmistui sovitun aikataulun mukaisesti ja yhteistyö kaikkien osapuolien kesken toimi hienosti. 

Vantaan-tanssiopisto 09

Vantaan Tanssiopisto on Vantaan Tanssiopiston tuki ry:n ylläpitämä tanssin perusopetusta antava tanssioppilaitos. Opisto kuvailee, että sen tavoitteita ovat oppilaiden kasvu tasapainoisiksi, vastuullisiksi ja itsenäisiksi aikuisiksi sekä hyvä ymmärrys tanssista taidemuotona. Tanssia voi opiskella haasteellisesti tavoitteena ammatilliset opinnot tai virkistävä harrastus. Tanssiopistolla on myös 8 muuta toimipistettä Vantaalla.

Vantaan-tanssiopisto 08
Lisää kuvia!


Palaa otsikoihin