INLOOK-TIEDOTTEET

Haemme Helsinkiin suunnittelupäällikköä

Inlook Oy on osa Inlook-konsernia. Inlook on 50-vuotias sisärakentamiseen keskittyvä perheyritys.

Haemme Helsinkiin suunnittelupäällikköä

Suunnittelupäällikkönä vastaat Inlook Oy:n järjestelmäseinien ja julkisivuratkaisujen suunnittelusta ja tuotekehityksestä yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtävä on erittäin laaja ja monipuolinen.

Tehtävässä edellytetään arkkitehdin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä kokemusta suunnittelutöistä. Lisäksi arvostamme kokemusta teknisestä toteutuksesta erilaisista työkohteista. Hakijoilta edellytämme vahvoja AutoCadin ja muiden perusohjelmistojen käyttötaitoja. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, visionääristä ajattelutapaa, itseohjautuvuutta sekä kunnianhimoista asennetta työtä kohtaan. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitamisen lisäksi joko ruotsin tai englannin kielen vahvaa osaamista.

Tarjoamme näköalapaikan alan huipulta vastuullisesta ja itsenäisestä työtehtävästä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Yrityksessämme sinua odottaa rento, hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Rekrytointipalvelu Sihtin rekrytointiasiantuntija Tuomas Lappalainen.

Haethan paikkaa viimeistään 23.1.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.sihti.fi.  Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2019 ensimmäisen kvartaalin aikana.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Lisätietoja antaa:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Tuomas Lappalainen

p. 050 444 4476

tuomas.lappalainen@sihti.fi


Palaa otsikoihin