Rockfon MONO - akustinen sisäkattoverhous

Rockfon MONO on modeKaisa-talo 02rni, ainutlaatuinen ja saumaton akustiikkaruiskutustuote. Se on esteettisesti miellyttävä akustointijärjestelmä ilman liitoskohtia, näkyviä listoja tai rei’ityksiä. Akustiikkalevyn paksuus on 40 mm. Rockfon MONO on M1-luokiteltu tuote, jonka paloluokka on A2-s1, d0.

Rockfon MONO mahdollistaa suunnittelun monipuolisuuden, tasovaihtelut ja kaarevat pinnat. Myös detaljien yksilölliset viimeistelyt onnistuvat luontevasti. Näin ollen suunnittelija ei ole sidottu ennalta määrättyyn ruutujakoon. Erilaiset kattoinstallaatiot kuten valaistus ja IV-laitteetyhdistyvät kattopintaan saumattomasti. Järjestelmään on myös mahdollista liittää lähes näkymätön hiussaumaluukku. Rockfon MONO-akustiikkaruiskutus voidaan tehdä niin sisäkatto- kuin seinäpinnoillekin.

Tuote tarjoaa optimaalisten akustisten ominaisuuksien ohella viihtyisyyttä, ja se soveltuu hyvin mm. auloihin, toimistoihin, kokoustiloihin, juhla- ja ravintolasaleihin. Rockfon MONO on erinomainen valinta myös vanhoihin arvokiinteistöihin. Saumattoman pinnan taakse saadaan peitettyä nykypäivän tekniikka muuttamatta sisätilojen alkuperäistä ilmettä.  Asiakkaan ei tarvitse tyytyä valmiisiin värikarttoihin, sillä Rockfon MONOn Ready-Mix-ruiskutuspinta voidaan sävyttää asiakkaan valitsemalla sävyllä.

Niin suunnittelua kuin toteutustakin koskevissa Rockfon MONO-kysymyksissä voitte kääntyä Inlook Sisustus Oy:n puoleen.

Uusi tuotekortti!

Tutustu esitteeseen!

Katsele kohdekuvia!