1-Malmin-sairaala
2-Serlachius-museo
3-TYKS

Palvelut

Asennuspalvelut

Lue lisää!


Materiaalimyynti

Lue lisää!


REDI-11

Inlook mukana rakentamassa kauppakeskus REDI:ä

Helsingin itäiseen kantakaupunkiin kohoaa huimaa vauhtia kohti korkeuksia suunnaton kompleksi; asuntoja, toimitiloja sekä uuden ajan elämyksellisen ostoskeskuksen sisältävä REDI. REDI-nimellä on haluttu osoittaa kunnioitusta alueen merenkululliselle historialle ja se tarkoittaa ankkuroitumisaluetta sataman edustalla.

Lue lisää

Uusi Lastensairaala-23

Inlook mukana syksyllä 2018 avautuneen Uuden Lastensairaalan rakentamisessa

Vuonna 1893 Suomeen perustettiin ensimmäinen lastensairaala, joka sittemmin nimettiin Lastenklinikaksi. Lastenklinikka on pitkän historiansa aikana toiminut useissa eri tiloissa ja edellisissä tiloissa Lastenklinikka on toiminut aina vuodesta 1946 saakka. Vanhat tilat eivät enää vastanneet nykypäivän tarpeita ja tarve uusille nykyaikaisille tiloille oli akuutti parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi pienille potilaille. Vanha lastenklinikka oli pieni ja tarkoituksiinsa sopimaton.

Lue lisää

Matinkylä 7

Matinkylän, Keilaniemen ja Niittykummun metroasemat - yhteistyössä on voimaa

Länsimetron ensimmäinen vaihe avautui yleisölle 18.11.2017 pitkän odotuksen jälkeen. Uusi linja Ruoholahdesta Matinkylään käsittää 8 uutta metroasemaa ja uuden linjan pituus on kokonaisuudessaan 14 kilometriä. Inlook-konserni oli mukana rakentamassa kahdeksasta uudesta asemasta kolmea; Matinkylää, Niittykumpua sekä Keilaniemeä.

Lue lisää