Sinulla on projekti. Meillä on siihen ratkaisu.Inlook julkisivu­palvelut

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja – niin sisällä kuin ulkonakin. Inlook julkisivupalveluissa yhdistyvät alan terävin julkisivu-urakoinnin osaaminen ja laadukkaimmat tuotteet. Näin varmistetaan täyden palvelun paketti juuri sinun tarpeisiisi.

Kaikki tarvitsemasi maan
johtavalta tekijältä

Me INLOOKilla haluamme, että rakennusprojektisi laitetaan kerralla kuntoon: oikeat tuotteet on tärkeää saada oikeaan paikkaan, aikataulun mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Tämä pätee projekteissa niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Vankalla kokemuksella yhdistämme laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan palvelun aina sinun tarpeittesi mukaan. Toimimme laajasti ympäri Suomea, joten olemme siellä missä projektisikin.

Julkisivu-urakoinnissa meille oleellista on kokonaisvaltainen laatu, aina projektin suunnittelusta toteutukseen asti. Siksi tarjoamme osaavan toteutuksen lisäksi paljon enemmän: ensiluokkaisen laadukkaat ja kestävät tuotteet sekä henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua – kaikki yhdeltä toimijalta. Vakiintunut asemamme, kokemus alasta ja luotettava yhteistyöverkostomme varmistavat, että projektit vedetään luotettavasti läpi.

Mitä tarjoamme

Erityis­osaaminen

Palvelupakettimme räätälöidään aina kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittiinpa kohteessa uudis- tai korjausrakentamista, me autamme sinua löytämään oikeat materiaalit, tuotteet ja ratkaisut. Meillä vain taivas on rajana.

Materiaali­hallinta

Meille on ensisijaisen tärkeää, että projektisi materiaalit hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti. Autamme määrittelemään juuri oikeat materiaalimäärät projektillesi – näin materiaalihävikki saadaan minimoitua.

Laatu

Toimintaamme ohjaavat asiakkaiden tarpeet sekä halu varmistaa tarjoamiamme tuotteiden ja palvelujen korkea laatu. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi, koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ammattitaidon edistämiseksi ja kehitämme palveluitamme uudistumalla ajan hengessä, juuriamme kuitenkaan unohtamatta.

Yhdessä eteenpäin

Me pidämme huolen siitä, että asiakastyytyväisyytesi on taattu ja toimiminen kanssamme on aina vaivatonta. Saat ratkaisut, materiaalit sekä palvelut jatkossakin Inlookilta aina yhden luukun periaatteella. Mahdolliset takuukorjaukset hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Pintaa syvemmälle

Kokonaisuus ratkaisee. Näyttävien julkisivujen pintojen alla on usein asioita, jotka ovat katseelta piilossa. Teemme vahvalla ammattitaidolla myös julkisivupinnan alla olevan työn, kuten runkorakenteet ja lämmöneristykset.

Missä projekti – siellä mekin

Olipa projektisi missä päin Suomea tahansa, INLOOK on aina lähelläsi. INLOOK Julkisivupalvelut urakoivat ja palvelevat laajasti ympäri Suomea aina luotettavasti aikataulujen mukaisesti. Sinun ei tarvitse siis huolehtia etäisyyksistä, sillä me autamme hoitamaan urakkasi kerralla kuntoon.

Tiimimme

INLOOK julkisivupalvelujen tiimi on valmiina auttamaan sinua tarpeittesi mukaan. Alla olevasta linkistä löydät tarvitsemiesi henkilöiden yhteystiedot. Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Tuotteet

INLOOKin Julkisivupalvelut toimivat valtakunnallisten, luotettavien tavarantoimittajien kanssa. Pystymme toteuttamaan räätälöidysti erilaisia kokonaisuuksia perinteisimmistä julkisivutuotteista erikoisempiin ratkaisuihin. Me haluamme varmistaa, että asiakkaana saat aina sitä, mitä tilaat.

Julkisivu­verhoukset

Julkisivuverhoukset toteutetaan aina alan uusimmilla, laadukkailla tuotteilla. Toimitamme työstetyt julkisivuverhoukset täsmällisesti ajallaan ja arkkitehtisuunnitelmien mukaan tarkasti mitoitettuna.

Sisustus- ja julkisivu­verkot

Julkisivuverkoissa yhdistyvät monet eri ominaisuudet: edustava ulkonäkö, muokattava rakenne, kestävyys, läpinäkyvyys sekä valon ja lämmön heijastuvuus. Verkkoja toimitetaan eri levyisinä ja pituisina sekä eri materiaaleista. Tämä antaa suunnittelijalle monipuoliset mahdollisuudet.

Erityis­­osaaminen

Inlook tarjoaa julkisivukohteiden tarpeiden mukaisesti monipuolisia ratkaisuja myös erikoisemmista materiaaleista. Toteutamme myös kokonaisuuteen vaikuttavan, julkisivupinnan alla olevan työn, kuten runkorakenteet ja lämmöneristykset. Lisäksi toteutamme kuvioleikattuja tuotteita ja erityisosaamiseen kuuluu myös oma sertifioitu jauhemaalauspalvelu.

Jauhe­maalaus

Inlookin omat, sertifioidut maalaamot ovat erikoistuneet vaativissa olosuhteissa käytettävien alumiiniprofiilien, -levyjen sekä särmättyjen alumiinituotteiden jauhemaalaukseen. Laadun takaavat GSB- ja Qualicoat laatustandardit ja ISO 9001.
Jauhemaalauksen laatua valvotaan jokaisessa tuotantovaiheessa. Inlookin omat laboratoriot valvovat maalauksen eri osaalueita ja varmistavat lopputuotteen laadun.

Kaitaan metro­aseman taideseinän toteutus

Inlookin kokonaisvaltaiset palvelut mahdollistavat luovatkin ratkaisut erilaisissa julkisivu-urakoissa. Osana Kaitaan metroaseman uudisrakennusprojektia Inlook toteutti yhteistyössä arkkitehdin, taiteilijan, tilaajan (Länsimetro) ja pääurakoitsijan kanssa ”Juurtuminen”-teoksen osaksi laiturialuetta.

Asuinalueen viihtyvyyden lisäämiseksi toteutetun taideseinä-projektin suurimmat käytännön haasteet olivat teknisluonteisia. Huomioon otettavia seikkoja oli runsaasti; muun muassa verhousrakenteen valinta oli tärkeää tehdä siten, että suurikokoisen teoksen ilme säilyi taitelijan näkemyksen mukaisena. Lisäksi tekniset vaatimukset piti täyttää. Myös kiinnitystekniikka- ja akustiset tarpeet loivat omat haasteensa.

Projektin osapuolet kokivat haasteista huolimatta, että kokonaisuudessaan toteutus onnistui hyvin.
– Lopputulos on onnistunut; yleisvaikutelma vastaa hyvin tavoitetta ja yksityiskohdat istuvat kokonaisuuteen, toteaa PES-Arkkitehtien Jyrki Lottonen.

Taideseinän toteutuksen onnistumisessa yhteistyön merkitys oli suuri. Inlookin pitkä kokemus erilaisista projekteista tuki omalta osaltaan työn kulkua.
– Teoksen onnistuneeseen toteutukseen vaikutti sujuva yhteistyö arkkitehtien ja toteuttajatahon kanssa. Voin jatkossakin kääntyä Inlookin puoleen vastaavanlaisissa projekteissa, sanoo taiteilija Antti Tanttu.

Asiak­kaidemme suusta

”Homma sujui sovitussa aikataulussa laatu- ja turvallisuusnäkökohdat
huomioiden. Erinomaista asennustyötä ja asentajien asenne oli huippuluokkaa”
– Aleksi

”Positiivinen kokemus kokonaisuutena. Osaatte hommanne.” – Yrjö

”Inlook on urakoitsijoiden kärkeä luotettavuudessa ja laadussa.” – Juha

”Hyvää työnjohtoa julkisivupuolelta” – Mikko

”Inlook otti takuukorjausasian vakavasti ja järjesti pikaisella aikataululla korjauksen sekä varmistuksen kaikille vastaavanlaisille projektin osille” – Tapio

Yhteistyö­kumppanit

Meille Inlookilla on tärkeää, että sinä voit asiakkaana luottaa projektin sujuvuuteen ja siihen, että aikatauluissa pysytään. Tiedämme, että eri osapuolten välillä tapahtuvan yhteistyö sujuvuus ja laatu ovat isossa osassa projektin onnistumista. Pitkä kokemuksemme alalta on mahdollistanut yhteistyö- ja kumppaniverkoston hiomisen huippuunsa – siksi teemme töitä taattujen alan huippuosaajien kanssa. Ollessasi Inlookin asiakas voit luottaa siihen, että arvomme ja laatutakuumme näkyy kaikissa projektin vaiheissa.

Inlook kumppanina

Kaikki lähtee asiakkaasta

Inlookin palveluita ohjaavat asiakkaiden tarpeet ja halu varmistaa asiakkaiden saama käytännön hyöty. Alan tulevaisuuden ymmärrys luo käsitystä siitä, millaisista ratkaisuista asiakkaat hyötyisivät myös jatkossa, jonka takia Inlookin asiakkuudet ovat usein pitkäaikaisia kumppanuuksia. Inlook toimittaa asiakkailleen kokonaisia ratkaisuja yhden luukun periaatteella. Asiakkaan projektin toimivuus varmistetaan huolehtimalla eri vaiheista alusta loppuun asti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Keskittäminen säästää asiakkaan aikaa ja rahaa.

Kerralla kuntoon

Inlookin kerralla kuntoon- mentaliteetti koskee niin palveluita kuin tuotteitakin. Inlookin tuotteiden korkeaa laatua ylläpidetään monella tavalla. Mahdollisia ongelmien lähteitä tunnistetaan ja poistetaan aktiivisella tuote- ja menetelmäkehityksellä. Lisäksi jatkuva oppiminen ja koulutustason jatkuva ylläpitäminen on osa arkeamme. Hyödynnämme ja yhdistämme toiminnallamme koko organisaation laajaa ja monipuolista osaamista, jonka avulla luomme pitkäaikaisia ja kehittyviä asiakassuhteita. Toimivat, pitkäaikaiset asiakassuhteet taas johtavat tehokkaaseen ja tulokselliseen yhteistyöhön.

Julkisivu­palveluiden yhteystiedot

Jari Martiskainen
Työpäällikkö
Puhelin 0500 879 394
jari.martiskainen@inlook.fi

Tapani Wilenius
Myyntipäällikkö
Puhelin 050 365 0661
tapani.wilenius@inlook.fi

Samuli Välkesalmi
Työnjohtaja
Puhelin 040 1846 430
samuli.valkesalmi@inlook.fi

Markus Åhman
Työnjohtaja
Puhelin 050 460 3282
markus.ahman@inlook.fi

Ota yhteyttä

Koskipa asiasi mitä tahansa, autamme sinua mielellämme. Täytä allaoleva lomake, niin Inlook Julkisivupalveluiden tiimi on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Inlookin tietosuojaselosteen.

    Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.