Ota yhteyttä

Monipuolinen palolasiseinäINLOOK Woody EI30

Uusi puurunkoinen INLOOK WOODY EI30 mahdollistaa turvallisten ja monipuolisten tilaratkaisujen toteuttamisen. Palolasiseinään yhdistyy saumattomasti niin palo-ovet kuin sähköpielet ja umpiosatkin. Palolasiseinä voidaan toteuttaa kehyksellisinä lasielementteinä tai tyylikkäänä saumattuna palolasiseinänä.

Kaikki tarvitsemasi maan johtavalta tekijältä

Pitkä ja vankka kokemus alalta opettaa, miten sujuvia rakennusprojekteja tehdään. Siksi me Inlookilla tiedämme, miten projektit laitetaan kerralla kuntoon: on tärkeää saada oikeat tuotteet oikeaan paikkaan, aikataulun mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Meillä käytetään yhden luukun periaatetta – tarjoamme ensiluokkaisen laadukkaat järjestelmäseinät valmiiksi toimitettuna ja asennettuna. Kun hankit kaiken tarvittavan keskitetysti Inlookilta, on projektisi sujuvuus taattu.

Moni-ilmeinen ja käytännöllinen työympäristö varmistaa sen käyttäjien viihtyvyyden. Inlookin järjestelmäseinät tarjoavat laadukkaan, monipuolisen ratkaisun tilaan kuin tilaan. Palolasiseinä INLOOK WOODY EI30 täydentää jo ennestäänkin laajaa järjestelmälasiseinävalikoimaa. Tyylikkäät lasiseinät mahdollistavat näyttävät ratkaisut erilaisiin tiloihin. Lasiseiniin on vaivatonta yhdistää niin ovia kuin umpielementtejäkin tarpeen mukaan. Lasiseinät tuovat tilaan avoimuutta ja ilmavuuden tunnetta, jotka edistävät käyttäjien viihtyvyyttä.

Mitä tarjoamme

Moni­puoliset palolasi­seinät

Uusi INLOOK WOODY EI30 on tyylikäs, puurunkoinen puolen tunnin palolasiseinä. Sen ajaton muotoilu tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet eri tilojen suunnitteluun. Palolasiseinät ovat saatavilla sekä kehyksellisinä elementteinä että saumattuna lasiseinänä. Projektisi yhtenäisen ilmeen varmistamiseksi valikoimaamme kuuluu myös palo-ovet, sähköpielet ja umpielementit.

Ajatonta tyylikkyyttä

Inlookin tyylikkäät lasiseinät mahdollistavat tarpeiden mukaan vaihtelevat ratkaisut erilaisiin tiloihin. Lasiseinät tuovat tilaan avoimuutta ja ilmavuuden tunnetta ja suunnitelmiin on vaivatonta yhdistää niin ovia kun umpielementtejäkin. Valittavana on maalatut tai jalopuuviilutetut puuprofiilit ja levyt.

Äänen­eristävyys

Rauhallisuus ja mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn vaikuttavat suuresti tilan käyttömukavuuteen. Inlookin lasiseinien ääneneristävyyteen voidaan vaikuttaa niin ovi- kuin lasivalinnoillakin – ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Yhdessä eteenpäin

Me pidämme huolen siitä, että asiakastyytyväisyytesi on taattu ja toimiminen kanssamme on aina vaivatonta. Saat ratkaisut, tuotteet sekä palvelut jatkossakin Inlookilta aina yhden luukun periaatteella. Mahdolliset takuukorjaukset hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Laajat käyttökohteet

Inlook-järjestelmäseinät ovat helposti muunneltavissa ja mahdollistavat monipuolisia tilaratkaisuja. Tilan suunnittelijat ja toteuttajat voivat Inlookin asiakkaina luottaa aina siihen, että turvallisuus ja toimivuus on taattu.

INLOOK WOODY EI30 on täydellinen seinäratkaisu moniin tiloihin. Tämä Inlookin uutuus luo niin toimisto-, sairaala- kuin oppilaitostiloihinkin esteettisesti raikkaan ja kevyen ilmeen. Samaan aikaan hyvin äänieristetyt seinät mahdollistavat tilan rauhallisuuden. INLOOK WOODY EI30 on turvallinen ja se on luokiteltu palonkestävyysluokkaan EI30.

INLOOK Woody EI30

SAUMATTU PALOLASISEINÄ
Palolasin paksuus: 19 mm
Lasin enimmäiskoko

 • Leveys 1500 mm
 • Korkeus 3000 mm
 • Kuitenkin enintään 4,50 m2/lasi

Seinän suurin korkeus: 3090 mm, leveydelle ei ole rajoitusta
Lasin ääneneristys: Rw 39 dB

KEHYKSELLINEN PALOLASISEINÄ
Palolasin paksuus: 15 mm
Lasin enimmäiskoko

 • Leveys 2860 mm
 • Korkeus 2860 mm
 • Kuitenkin enintään 5,72 m2/lasi

Seinän suurin korkeus: 4950 mm, leveydelle ei ole rajoitusta
Lasin ääneneristys: Rw 38 dB

UMPIELEMENTTI/PIELI
Elementin enimmäiskoko

 • Leveys 1260 mm
 • Korkeus 2950 mm
 • Kuitenkin enintään 3,70 m2/elementti

PALO-OVI
Ovivaihtoehdot: Umpiovi, Lasiaukollinen ovi
Karmivaihtoehdot: L-karmi, Normaali karmi
Palolasin paksuus: 15 mm
Oven enimmäiskoko

 • Leveys 1090 mm (valoaukon leveys 982 mm)
 • Korkeus 2190 mm (valoaukon korkeus 2116 mm)

Umpioven ääneneristys: Rw 40 dB

Missä projekti – siellä mekin

Olipa projektisi missä päin Suomea tahansa, Inlook on aina lähelläsi. Inlook urakoi ja palvelee laajasti ympäri Suomea aina luotettavasti aikataulujen mukaisesti. Sinun ei tarvitse siis huolehtia etäisyyksistä, sillä me autamme hoitamaan urakkasi kerralla kuntoon.

Tiimimme

Inlookin tiimit ympäri Suomen on valmiina auttamaan sinua tarpeittesi mukaan. Alla olevasta linkistä löydät tarvitsemiesi henkilöiden yhteystiedot. Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Tuotteet

Oikeilla tuotteilla varmistat kustannustehokkuuden ja muunneltavuuden. Inlookin lasiseinät luovat avoimen tilan tuntua, jossa on mahdollisuus myös saada omaa rauhaa tarvittaessa. Harkitut yksityiskohdat varmistavat tyylikkään ja toimivan lopputuloksen. Laajan tuotevalikoiman ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta voidaan toteuttaa lukuisia erityylisiä tilaratkaisuja. Ääneneristykseen voidaan vaikuttaa ovi- ja lasivalinnoilla.

Inlookin tuotteet ProdLib-palvelussa

ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille luotu maksuton tuotekirjasto, jonka avulla käyttäjä voi organisoida suunnitteluprojektinsa ja pysyä ajan tasalla tuotteista. Ohjelma koostuu rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoista, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. ProdLib toimii myös itsenäisenä työpöytäversiona. ProdLibin tuotekirjastot kokoavat kattavasti kaikki tarpeelliset suunnitteluaineistot samaan työkaluun. Organisoidut tuotekirjastot takaavat, että suunnittelijana voit keskittyä parhaan ratkaisun suunnitteluun, etsimiseen ja muodostamiseen. Tuotteet ovat selattavissa ja muokattavissa omiin suunnitelmiisi sopiviksi. Tiedostot ovat luotettavia, korkealaatuisia ja saatavilla eri tiedostomuodoissa. Kirjastot päivittyvät säännöllisesti, joten käyttäjänä voit olla varma siitä, että tuotetiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Asiakkaidemme suusta

Tiesitkö, että Inlook on tutkitusti suositeltu yhteistyökumppani? NPS-lukumme keskiarvo vuosilta 2017-2021 on 72. Mutta parhaiten tästä tietävät asiakkaamme – joten annamme alla puheenvuoron heille.

”En löydä kyllä mitään kehitettävää. Palvelu oli asiallista ja otettiin huomioon asiakkaan tilojen käyttö ja sen rajaukset. Erittäin ammattitaitoinen porukka, joka asensi seinät ja kävi suunnittelemassa. Aikataulut pitivät ja työn jälki oli laadukasta sekä työturvallisuus että siisteys priimaa” – Juha-Pekka

”Hyvää toimintaa” – Jari

”Kokonaisuudessaan asiat menivät erinomaisesti” – Juha

”Sanon suoraan: Kerrassaan upeaa ja ammattitaitoista sekä vastuullista toimintaa, jota olen harvoin työmaillani saanut todistaa! Oli ilo toteuttaa asioita kanssanne ja toivon yhteistyön jatkuvan timanttisesti jatkossakin, yhdessä kehittyen” – Antti

”Homma toimii sovitusti, ammattilaisten kanssa on miellyttävä asioida” – Laura

Meille on kuitenkin tärkeää aina oppia, missä voisimme toimia paremmin. Otamme kaiken palautteen ilolla vastaan ja jatkossa huomioimme etenkin seuraavat asiat:

”Lähes kaikki sujui hyvin, mutta sovittu aloitusaika ei pitänyt” – Pekka

”Radio Nova kiellettävä asentajien mankasta” – Hannu

”Ovimerkinnät tulee tehdä niin, ettei teipeistä jää liimajälkiä uusiin oviin” – Jutta

Inlook kumppanina

Kaikki lähtee asiakkaasta

Inlookin palveluita ohjaavat asiakkaiden tarpeet ja halu varmistaa asiakkaiden saama käytännön hyöty. Alan tulevaisuuden ymmärrys luo käsitystä siitä, millaisista ratkaisuista asiakkaat hyötyisivät myös jatkossa, jonka takia Inlookin asiakkuudet ovat usein pitkäaikaisia kumppanuuksia. Inlook toimittaa asiakkailleen kokonaisia ratkaisuja yhden luukun periaatteella. Asiakkaan projektin toimivuus varmistetaan huolehtimalla eri vaiheista alusta loppuun asti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Keskittäminen säästää asiakkaan aikaa ja rahaa.

Kerralla kuntoon

Inlookin kerralla kuntoon- mentaliteetti koskee niin palveluita kuin tuotteitakin. Inlookin tuotteiden korkeaa laatua ylläpidetään monella tavalla. Mahdollisia ongelmien lähteitä tunnistetaan ja poistetaan aktiivisella tuote- ja menetelmäkehityksellä. Lisäksi jatkuva oppiminen ja koulutustason jatkuva ylläpitäminen on osa arkeamme. Hyödynnämme ja yhdistämme toiminnallamme koko organisaation laajaa ja monipuolista osaamista, jonka avulla luomme pitkäaikaisia ja kehittyviä asiakassuhteita. Toimivat, pitkäaikaiset asiakassuhteet taas johtavat tehokkaaseen ja tulokselliseen yhteistyöhön.

Inlookin toimipisteet

Suunnittelijapalvelut, alueet 1-3

Tuomas Koskinen
Puhelin 050 370 3866
tuomas.koskinen@inlook.fi

Suunnittelijapalvelut, alueet 4-6

Tommi Kohonen
Puhelin 040 7224 680
tommi.kohonen@inlook.fi

Inlook Helsinki, alue 1

Kauko Mikkanen
Projektimyyjä
Puhelin 040 723 7860
kauko.mikkanen@inlook.fi

Harri Havukainen
Myyntipäällikkö
Puhelin 0400 601 049
harri.havukainen@inlook.fi

Liisa Räisänen
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 536 6570
liisa.raisanen@inlook.fi

Satu Kettunen
Projektimyyjä
Puhelin 040 642 1709
satu.kettunen@inlook.fi

Inlook Turku, alue 2

Teemu Keskikylä
Aluepäällikkö
Puhelin 044 548 9101
teemu.keskikyla@inlook.fi

Inlook Tampere, alue 3

Sauli Mesiranta
Aluepäällikkö
Puhelin 040 844 1291
sauli.mesiranta@inlook.fi

Inlook Kuopio, alue 4

Tuomo Pelkonen
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 514 7191
tuomo.pelkonen@inlook.fi

Inlook Pohjanmaa, alue 5

Harri Back
Aluepäällikkö
Puhelin 050 349 0036
harri.back@inlook.fi

Inlook Oulu – Sisärakenne Kukkola, alue 6

Juha Kukkola
Toimitusjohtaja
Puhelin 0400 683 313
juha.kukkola@inlook.fi

Ota yhteyttä

Koskipa asiasi mitä tahansa, autamme sinua mielellämme. Valitse lähin toimipisteesi pudotusvalikosta, niin paikallinen Inlook-tiimisi on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Inlookin tietosuojaselosteen.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.