Ota yhteyttä

Sinulla on projekti. Meillä on siihen ratkaisu.Moni­puoliset materiaali­palvelut

INLOOKin kattavat materiaalipalvelut tarjoavat sinulle maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä.

Kokonais­valtaisia ratkaisuja

INLOOKin tavoitteena on varmistaa, että rakennusurakkasi sujuu mahdollisimman sujuvasti ja kustannustehokkaasti – pysyen aikataulussaan. Siksi INLOOK toimittaa ratkaisut yhden luukun periaatteella: Saat ensiluokkaisen laadukkaat, selkeästi merkityt ja hyväksytyt tuotteet yhtenä sovittuna toimituksena.

Me haluamme, että urakointiprojektisi laitetaan kerralla kuntoon. Oikeiden tuotteiden löytäminen saattaa kuitenkin olla haastavaa laajan tuotekirjon takia. Siksi tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua. Sen avulla varmistamme, että saat oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Näin myös materiaalihävikki saadaan minimoitua. Tilaamasi tuotteet toimitetaan aina nopeasti, jolloin urakointiprojektisi pysyy aikataulussa.

Mitä tarjo­amme

Tuote­neuvonta

Vuosien kokemuksen tuomalla luotettavuudella varustetut ammattilaisemme varmistavat, että löydät juuri oikeat tuotteet sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa opastamme sinua eteenpäin, jotta saat tuotteista täyden hyödyn irti.

Laskenta­palvelu

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikki urakkaasi tarvitsemasi materiaalit ja tuotteet hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaan laskentapalvelumme avulla saat tarkat tiedot urakkasi todellisesta laajuudesta ja materiaalitarpeista. Näin materiaalihävikin määrä saadaan minimoitua.

Kuljetus­palvelu

Jotta urakointiprojektisi pysyisi aikataulussa, sinun pitää voida luottaa toimittajaasi. Kuljetamme tarvitsemasi materiaalit luoksesi aina nopeasti ja joustavasti tarpeesi mukaan. Luotettavan kuljetuksen ansiosta sinä voit keskittyä itse projektisi toteutukseen.

Yhdessä eteenpäin

Me pidämme huolen siitä, että tyytyväisyytesi on taattu pitkään kaupanteon jälkeen. Olemme apunasi tarpeittesi mukaan myös tulevissa projekteissasi ja pidämme sinut ajan tasalla tuoteuutuuksista. Kuljetaan siis yhdessä eteenpäin.

Olemme siellä missä sinäkin

Olitpa missä päin Suomea tahansa, INLOOK on aina lähelläsi. INLOOKin toimipisteet sijaitsevat laajasti ympäri Suomea, mutta siitä sinun ei tarvitse huolehtia – saat nimittäin samaa laadukasta palvelua taatusti jokaisesta pisteestä, otitpa yhteyttä keneen tahansa. Yhdistämme sinut myös tarpeen mukaan aina asianmukaiselle henkilölle.

Paikalliset tiimimme

Paikalliset tiimimme ovat valmiina auttamaan sinua, milloin vain sinun tarpeidesi mukaan. Alla olevasta linkistä löydät paikkakuntakohtaisten toimipisteiden yhteystiedot. Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Tuotteet

INLOOKin materiaalipalveluiden tuotevalikoima on maan kattavin. Lukuisista alakattovaihtoehdoista löytyvät jokaiseen kohteeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Asiakkaiden valittavana ovat kaikki merkittävät kansainvälisillä markkinoilla tarjolla olevat alakattomateriaalit. Valikoimaan kuuluvat myös kannatinjärjestelmät, kiinnikkeet ja kiinnitystarvikkeet, liimat, tarkastusluukut, asennus- ja väliseinätarvikkeet sekä erilaiset puurimatuotteet. Kaikki tuotteet ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja selkeästi merkittyjä.

Ala­katot

INLOOK-alakattovalikoimaan kuuluvat muun muassa akustiset villa- ja kipsikatot, mineraalikuitulevyt, sisustusakustiikka- ja teollisuusakustiikkalevyt sekä puukuitu- ja viilulevyt. Lisäksi INLOOKilta saat alakattomateriaalin mukaan valitut, luotettavat ja helppokäyttöiset kannatinjärjestelmät.

Akustiikka

INLOOKilta saat laadukkaita seinäakustiikan ratkaisuja tilojen akustiikan parantamiseen. Monipuolinen valikoima tarjoaa muun muassa monipuolisia akustiikkapaneeleita erilaisilla pintavaihtoehdoilla ja sinulle sopivilla mitoituksilla.

Tarkastus­luukut

INLOOK-luukkuperheeseen kuuluvat  muun muassa tarkastus -ja paloluukut sekä testatut desibeliluukut. Ne ovat väriltään himmeän valkoiset RAL 9016 ja ne sopivat hyvin ympäröiviin rakenteisiin. Luukkuja voidaan käyttää sisäkatoissa ja väliseinissä, osastoivissa seinissä ja -katoissa. Ne soveltuvat niin linjasaneerauksiin kuin korjausrakentamiseenkin.

Uusi Ecophon Master SQ Dark Diamond nopealla toimituksella

Näyttävä ja laadukas ratkaisu tiloihin, joissa vaaditaan erinomaista akustiikkaa ja puheen erotettavuutta.
Musta Akutex™ FT -pinnoite ja mustaksi maalatut reunat. Saatavana suoraan hyllystä kevään ja kesän nopeisiin lähtöihin!

Kausituotteena INLOOKilla on tarjouksessa Ecophonin akustiikkalevyratkaisut alakattoihin ja seinäpinnoille.
Nämä soveltuvat erinomaisesti kouluihin, päiväkoteihin, avokonttoreihin tai muihin tiloihin, joissa vaaditaan erinomaista akustiikkaa ja puheen erottavuutta.
Tutustu Inlookin kattavaan Ecophon-valikoimaan kautta maan ja pyydä tarjous projektiisi.

Tuote­luettelo

INLOOK luo Suomessa ja kansainvälisesti viihtyisiä ja toimivia sisäympäristöjä työlle ja liiketoiminnalle sekä erilaisiin kokoontumisiin. INLOOKin tuotevalikoima on maan kattavin, sisältäen kaiken tarvittavan sisärakentamisen projekteihin, monipuolisista ja hyvin merkityistä materiaaleista laadukkaisiin palveluihin.

Lue lisää projekteihin liittyvistä ratkaisuista alla olevan linkin kautta ladattavasta tuoteluettelosta.

Asiak­kaidemme suusta

Päivän piristys

”Vaikka päivä olisi muuten ollut hankala, niin kuin raksa-alalla hyvin usein käy, käynti Inlookin pisteessä saa aina hyvälle mielelle. Loistava, asiakkaan huomioon ottavaa palvelua, pilke silmäkulmassa.” -Pentti

Hyvä yhteishenki

”Hommat rullanneet alakatto ja julkisivutöissä hyvin. Vaikeitakin asioita on saatu sovittua hyvässä yhteishengessä. Kiitokset siitä.” -Mika

Pitkä yhteistyö

”Meillä on takana Inlookin kanssa pitkä yhteistyö ja monta projektia.
Palvelu pelaa loistavasti ja myyntihenkilöstö on rentoa ja ammattitaitoista.” -Timo

Yhteis­työ­kumppanit

Klikkaa lisätiedot logosta

Kaikki lähtee asiak­kaasta

INLOOKin palveluita ohjaavat asiakkaiden tarpeet ja halu varmistaa asiakkaiden saama käytännön hyöty. Alan tulevaisuuden ymmärrys luo käsitystä siitä, millaisista ratkaisuista asiakkaat hyötyisivät myös jatkossa, jonka takia INLOOkin asiakkuudet ovat usein pitkäaikaisia kumppanuuksia. INLOOK toimittaa asiakkailleen kokonaisia ratkaisuja yhden luukun periaatteella. Asiakkaan projektin toimivuus varmistetaan huolehtimalla eri vaiheista alusta loppuun asti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Materiaalitoimitukset hoituvat aina sujuvasti ja tarpeen mukaan myös INLOOKin oma asennus on mahdollista. Keskittäminen säästää asiakkaan aikaa ja rahaa.

Kerralla kuntoon

INLOOKin kerralla kuntoon- mentaliteetti koskee niin palveluita kuin tuotteitakin. INLOOKin tuotteiden korkeaa laatua ylläpidetään monella tavalla. Mahdollisia ongelmien lähteitä tunnistetaan ja poistetaan aktiivisella tuote- ja menetelmäkehityksellä. Lisäksi jatkuva oppiminen ja koulutustason jatkuva ylläpitäminen on osa arkeamme. Hyödynnämme ja yhdistämme toiminnallamme koko organisaation laajaa ja monipuolista osaamista, jonka avulla luomme pitkäaikaisia ja kehittyviä asiakassuhteita. Toimivat, pitkäaikaiset asiakassuhteet taas johtavat tehokkaaseen ja tulokselliseen yhteistyöhön.

Mate­riaali­palve­luiden
toimi­pisteet

Alue 1

Inlook Helsinki

Samu Hänninen
Puhelin 040 550 8706
samu.hanninen@inlook.fi

Jonne Snellman
Puhelin 040 860 0756
jonne.snellman@inlook.fi

Robin Carlsson
Puhelin 040 939 0229
robin.carlsson@inlook.fi

Markus Viljanen
Puhelin 040 757 4143
markus.viljanen@inlook.fi

Inlook Espoo

Marko Mehtonen
Puhelin 050 414 0874
marko.mehtonen@inlook.fi

Toni Mynttinen
Puhelin 040 345 7235
toni.mynttinen@inlook.fi

Matti Ruismäki
Puhelin 040 582 5565
matti.ruismaki@inlook.fi

Alue 2

Inlook Turku

Martti Heinonen
Puhelin 040 545 3379
martti.heinonen@inlook.fi

Teemu Keskikylä
Puhelin 044 548 9101
teemu.keskikylä@inlook.fi

Alue 3

Inlook Tampere

Sauli Mesiranta
Puhelin 040 844 1291
sauli.mesiranta@inlook.fi

Keijo Laakso
Puhelin 040 635 1371
keijo.laakso@inlook.fi

Alue 4

Inlook Kuopio ja Jyväskylä

Tommi Kohonen
Puhelin 040 722 4680
tommi.kohonen@inlook.fi

Topi Toropainen
Puhelin 0500 673 612
topi.toropainen@inlook.fi

Alue 5

Inlook Pohjanmaa

Harri Back
Puhelin 050 349 0036
harri.back@inlook.fi

Guy Wik
Puhelin 050 552 9726
guy.wik@inlook.fi

Alue 6

Inlook Oulu – Sisärakenne Kukkola

Atte Lämsä
Puhelin 040 648 3137
atte.lamsa@inlook.fi

Vilho Tanhua
Puhelin 040 626 7739
oulu.varasto@inlook.fi

Ota yhteyttä

Koskipa asiasi mitä tahansa, autamme sinua mielellämme. Valitse lähin toimipisteesi pudotusvalikosta, niin paikallinen INLOOK-tiimisi on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Inlookin tietosuojaselosteen.

    Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.