Työhyvinvointia olympiavoittajan ja maailmanmestarin johdolla

3.9.2018

Inlook-konsernin pohjoisin yksikkö, Sisärakenne Kukkola Oy, järjesti työntekijöilleen työhyvinvointipäivän perjantaina 15.06.2018 Oulun Nallikarissa.

Päivään osallistui noin puolet Sisärakenne Kukkolan henkilökunnasta. Päivän vieraaksi ja luennoitsijaksi saatiin itse maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen. Niskanen oli mukana menossa koko työhyvinvointipäivän ajan. Iivo luennoi päivän aikana liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista sekä näiden merkityksestä arjen jaksamisessa. Koko porukan mielestä Iivo osoittautui erittäin miellyttäväksi ja sympaattiseksi urheilijamieheksi, joka piti yleisön otteessaan. Luennon piti myös konsernin liiketoiminnan kehityspäällikkö Erika Nybergh, kova urheiluihminen hänkin. Erikan luento koski työhyvinvointiin liittyviä asioita koko konsernin näkökulmasta.

Painava asia vaatii myös painavat huvit. Päivää kevennettiin luentojen lomassa muutamalla uudella lajikokeilulla. Ensin Kukkolan porukka kera Iivo Niskasen pääsi kokeilemaan Fat Bike-pyöräilyä oppaan johdolla. Fat Bikejen selässä päästiin yhdessä tutustumaan Nallikarin maastoihin – pyöriä testattiin sekä hiekkarannalla että metsäpoluilla upeissa merimaisemissa. Fat Bike-pyöräily oli suurimmalle osalle päivään osallistuneista uusi kokemus ja yllätti väen niin positiivisesti, että joku jopa kuului harkinneen tosissaan oman Fat Bike-pyörän hankkimista. Toiseksi lajiksi kokeiluun valikoitui Villisikojen metsästys ammuntasimulaattorin avulla ja samalla saatiin aikaiseksi pieni leikkimielinen kisa suuren metsästäjän tittelistä.

Myös päivään osallistuneiden mielestä työhyvinvointipäivä oli erittäin onnistunut: ”Päivä oli mukava ja onnistunut kokonaisuus. Oli mukava päästä testaamaan uutta lajia, joka oli positiivisessa mielessä mukava yllätys. Ajallisestikin päivä oli sopivan mittainen tapahtuma. Tulevaisuudessa voisi järjestää uusia lajikokeiluja”, toteaa Sisärakenne Kukkola Oy:n asentajana työskentelevä Janne Heikkilä.

Saamme nähdä tulevaisuudessa, mitä kaikkea Oulussa keksitään tulevien työhyvinvointipäivien ohjelmaksi! Jäämme innolla odottamaan!