Julkisivut

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja – niin sisällä kuin ulkonakin.
Inlookin julkisivupalveluissa yhdistyvät alan terävin julkisivu-urakoinnin osaaminen ja laadukkaimmat tuotteet. Näin varmistetaan täyden palvelun paketti juuri sinun tarpeisiisi.

Inlookin julkisivupalvelut toimivat valtakunnallisten, luotettavien tavarantoimittajien kanssa. Pystymme toteuttamaan räätälöidysti erilaisia kokonaisuuksia perinteisimmistä julkisivutuotteista erikoisempiin ratkaisuihin. Me haluamme varmistaa, että asiakkaana saat aina sitä, mitä tilaat.

Mitä tarjoamme

Erityis­­osaaminen

Palvelupakettimme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Me autamme sinua löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Materiaali­­hallinta

Meillä on tärkeää, että projektisi materiaalit hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti. Autamme määrittelemään oikeat materiaalimäärät projektillesi – näin hävikki saadaan pienennettyä.

Laatu

Toimintaamme ohjaavat asiakkaiden tarpeet sekä halu varmistaa tarjoamiemme tuotteiden ja palvelujen korkea laatu. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi. Koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ammattitaidon edistämiseksi.

Julkisivu­verhoukset

Julkisivuverhoukset toteutetaan aina alan uusimmilla, laadukkailla tuotteilla. Toimitamme työstetyt julkisivuverhoukset täsmällisesti ajallaan ja arkkitehtisuunnitelmien mukaan tarkasti mitoitettuna.

Sisustus- ja julkisivu­verkot

Julkisivuverkoissa yhdistyvät monet eri ominaisuudet: edustava ulkonäkö, muokattava rakenne, kestävyys, läpinäkyvyys sekä valon ja lämmön heijastuvuus. Verkkoja toimitetaan eri levyisinä ja pituisina sekä eri materiaaleista. Tämä antaa suunnittelijalle monipuoliset mahdollisuudet.

Erityis­­osaaminen

Inlook tarjoaa julkisivukohteiden tarpeiden mukaisesti monipuolisia ratkaisuja myös erikoisemmista materiaaleista. Toteutamme myös kokonaisuuteen vaikuttavan, julkisivupinnan alla olevan työn, kuten runkorakenteet ja lämmöneristykset. Lisäksi toteutamme kuvioleikattuja tuotteita ja erityisosaamiseemme kuuluu myös oma sertifioitu jauhemaalauspalvelu.

Jauhemaalaus

Inlookin omat, sertifioidut maalaamot ovat erikoistuneet vaativissa olosuhteissa käytettävien alumiiniprofiilien, -levyjen sekä särmättyjen alumiinituotteiden jauhemaalaukseen. Laadun takaavat GSB- ja Qualicoat-laatustandardit ja ISO 9001. Inlookin omat laboratoriot valvovat jauhemaalauksen eri osa-alueita jokaisessa tuotantovaiheessa ja varmistavat lopputuotteen laadun.

Kaitaan metro­aseman taideseinän toteutus

Inlookin kokonaisvaltaiset palvelut mahdollistavat luovatkin ratkaisut erilaisissa julkisivu-urakoissa. Osana Kaitaan metroaseman uudisrakennusprojektia Inlook toteutti yhteistyössä arkkitehdin, taiteilijan, tilaajan (Länsimetro) ja pääurakoitsijan kanssa ”Juurtuminen”-teoksen osaksi laiturialuetta.

Asuinalueen viihtyvyyden lisäämiseksi toteutetun taideseinäprojektin suurimmat käytännön haasteet olivat teknisluonteisia. Huomioon otettavia seikkoja oli runsaasti; muun muassa verhousrakenteen valinta oli tärkeää tehdä siten, että suurikokoisen teoksen ilme säilyi taitelijan näkemyksen mukaisena. Lisäksi tekniset vaatimukset piti täyttää. Myös kiinnitystekniikka- ja akustiset tarpeet loivat omat haasteensa.

Projektin osapuolet kokivat haasteista huolimatta, että kokonaisuudessaan toteutus onnistui hyvin.
– Lopputulos on onnistunut; yleisvaikutelma vastaa hyvin tavoitetta ja yksityiskohdat istuvat kokonaisuuteen, toteaa PES-Arkkitehtien Jyrki Lottonen.

Taideseinän toteutuksen onnistumisessa yhteistyön merkitys oli suuri. Inlookin pitkä kokemus erilaisista projekteista tuki omalta osaltaan työn kulkua.
– Teoksen onnistuneeseen toteutukseen vaikutti sujuva yhteistyö arkkitehtien ja toteuttajatahon kanssa. Voin jatkossakin kääntyä Inlookin puoleen vastaavanlaisissa projekteissa, sanoo taiteilija Antti Tanttu.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.