Ajan­kohtaista

Uutiset ja tapahtumat

Inlook siirtyy kierrätetyn alumiinin käyttöön

13.9.2022

Inlookin alumiiniprofiilit valmistetaan jatkossa 100 % kierrätetystä alumiinista. ​Kokonaan kierrätysalumiinia käyttävä linja on Suomen ensimmäinen ja ensimmäisten joukossa maailmanlaajuisesti​.

Inlook-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu

21.6.2022

Konsernia yli 20 vuotta menestyksekkäästi kasvuun luotsannut toimitusjohtaja Arto Lehtonen jättää tehtävänsä ja konserni nimittää uuden toimitusjohtajan ennen vuodenvaihdetta.

Uutuus! Inlook palolasiseinä EI30

25.4.2022

Uusi puurunkoinen INLOOK WOODY EI30 mahdollistaa turvallisten ja monipuolisten tilaratkaisujen toteuttamisen.

Inlook ja INTO Concept yhteistyöhön

21.1.2022

Inlook on aloittanut INTO Conceptin tuotteiden jälleenmyynnin, tavoitteenamme tuoda lisää laadukkaita ratkaisuja avokonttoreiden viihtyvyyteen ja työergonomiaan.

Trendikatsaus

Inlookin Trendikatsaus 2022: Sisärakentamisen tulevaisuuden näkymät toimistotiloissa

2000-luvun megatrendit, kuten digitalisaatio ja erityisesti koronapandemia, ovat vauhdittaneet rakennusalan kehittymistä ja luoneet sille aivan uudenlaisia vaatimuksia. Myös työelämä on muuttunut. Tarve turvallisemmille työtavoille sekä etätyölle on haastanut yrityksiä pohtimaan toimintatapojaan ja tarpeitaan toimitiloille.

Mitä nämä muutokset tarkoittavat rakennusalan kannalta? Miten sisärakentaminen muuttuu? Tarvitaanko nykymuotoisia toimistoja enää ollenkaan? Voisiko niitä kehittää jotenkin?

Blogi

Sisärakentamisen erityisosaamista: Sairaalat

28.4.2023

Sisärakentamisen ratkaisuille on sairaaloissa asetettu tiukkoja vaatimuksia, joiden toteuttaminen kysyy kokemusta, tietotaitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Sisärakentamisen erityisosaamista: Metroasemat

27.3.2023

Inlookilla on pitkä kokemus metroasemahankkeista ja se näkyy työn laadussa ja innovatiivisissa ratkaisuissa.

Työn vapaus ja monipuolisuus saavat viihtymään

15.3.2023

Inlookin työurat ovat pitkiä ja työtehtävät rakennusalalla monipuolisia ja mielekkäitä. Tommi Kohonen, Inlook Oy Keski-Suomen aluepäällikkö, kertoo, miksi hän viihtyy työssään.

Akustiikka ja ääneneristys edistävät tulevaisuuden toimiston viihtyvyyttä ja työtehoa

27.2.2022

Toimistorakentaminen ja tilantarpeet ovat murroksessa; muuttuneet työelämän standardit tulevat vaikuttamaan vahvasti toimitilojen muotoon ja määrään

Inlook Akatemia rakennusalan opiskelijoille

Inlook on kerännyt kokemusta sisärakentamisen alalta lähes 60 vuoden ajan. Meillä toiminnan keskiössä on aina ollut osaava, ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilöstömme menestys on myös Inlookin menestys. Yhtenä tavoitteenamme on tarjota rakennusalan opiskelijoille mahdollisuuksia erikoistua sisärakentamisen asennustehtäviin ja sitä kautta rakentaa itselleen mielekästä ja palkitsevaa työuraa. Siksi olemme luoneet pääkaupunkiseudun ammattikoulun rakennusalan opiskelijoille Inlook Akatemian, sisärakentamisen koulutusohjelman. Akatemian kautta alasta kiinnostunut nuori pääsee oppimaan Inlookin rautaisilta ammattilaisilta vuosikymmenten kokemuksella kerättyjä taitoja ja ennen kaikkea tekemään itselleen mieluisia töitä.

Haluatko kuulla meistä lisää?
Tilaa uutiskirjeemme!