Ajan­kohtaista

Uutiset ja tapahtumat

Santeri Mulari Inlook Sisustus Oy:n toimitusjohtajaksi

1.12.2023

DI Santeri Mulari on nimitetty Inlook Sisustus Oy:n toimitusjohtajaksi. Mulari nimitetään samalla Inlook-konsernin johtoryhmän jäseneksi. 

Yhtiökokous 2023

21.11.2023

Inlook Group Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina joulukuun 11. päivänä
2023 klo 16.00 Inlookin toimitiloissa, osoitteessa Sahaajankatu 1, 00880 Helsinki.

Henri Rissanen Inlook Sverigen toimitusjohtajaksi

15.11.2023

DI Henri Rissanen on nimitetty Inlook Sverige AB:n toimitusjohtajaksi ja Inlookin Ruotsin maajohtajaksi sijaintipaikkanaan Växjö. Henri nimitetään samalla Inlook-konsernin johtoryhmän jäseneksi. 

Inlookin uusi työturvallisuuspäällikkö kiinnittää huomiota myös työkulttuuriin 

16.10.2023

Työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen on Inlookilla kiinnitetty huomiota jo pitkään, ja niitä halutaan tuoda yhä voimakkaammin osaksi päivittäistä toimintaa.

Trendikatsaus

Inlookin Trendikatsaus 2022: Sisärakentamisen tulevaisuuden näkymät toimistotiloissa

2000-luvun megatrendit, kuten digitalisaatio ja erityisesti koronapandemia, ovat vauhdittaneet rakennusalan kehittymistä ja luoneet sille aivan uudenlaisia vaatimuksia. Myös työelämä on muuttunut. Tarve turvallisemmille työtavoille sekä etätyölle on haastanut yrityksiä pohtimaan toimintatapojaan ja tarpeitaan toimitiloille.

Mitä nämä muutokset tarkoittavat rakennusalan kannalta? Miten sisärakentaminen muuttuu? Tarvitaanko nykymuotoisia toimistoja enää ollenkaan? Voisiko niitä kehittää jotenkin?

Blogi

Enemmän kuin pelkkää pintaa – Inlookin materiaalimyynti palvelee ja toimii 

19.1.2024

Kun hankkeen sisärakennusvaiheeseen tarvitaan materiaaleja, Inlookin materiaalimyynti palvelee.

Katajanokan laituri – suomalaisen puurakentamisen taidonnäyte valmistuu aidolla ammattiylpeydellä

18.1.2024

Hankkeesta voi aidosti olla näin ylpeä vain silloin, kun oma työ tehdään pieteetillä, laadusta missään tilanteessa tinkimättä.

”Ei sitä osaa edes selittää, sen vaan aistii” – Inlookilla on hyvä tehdä töitä

20.12.2023

Hyvässä työpaikassa ilmapiiri ja yhteishenki ovat usein keskeisessä roolissa, mutta ne eivät yksin riitä luomaan onnistunutta työntekijäkokemusta. Mielekkäät ja motivoivat työtehtävät ovat yksi hyvän työpaikan tärkeimpiä kriteereitä.

Väliseinällä on väliä – tekijöitä ja tuloksia

4.12.2023

Kun hankkeen väliseinäurakoinnin aika koittaa, astuu esiin Inlookin väliseinätiimi. Hyvä ammattitaito takaa nopean työskentelyn, kustannusarviot, jotka pitävät, ja laadun, joka näkyy. Inlook on Suomen johtava väliseinäurakoitsija sekä asunto- että toimitilapuolella.

Inlook Akatemia rakennusalan opiskelijoille

Inlook on kerännyt kokemusta sisärakentamisen alalta lähes 60 vuoden ajan. Meillä toiminnan keskiössä on aina ollut osaava, ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilöstömme menestys on myös Inlookin menestys. Yhtenä tavoitteenamme on tarjota rakennusalan opiskelijoille mahdollisuuksia erikoistua sisärakentamisen asennustehtäviin ja sitä kautta rakentaa itselleen mielekästä ja palkitsevaa työuraa. Siksi olemme luoneet pääkaupunkiseudun ammattikoulun rakennusalan opiskelijoille Inlook Akatemian, sisärakentamisen koulutusohjelman. Akatemian kautta alasta kiinnostunut nuori pääsee oppimaan Inlookin rautaisilta ammattilaisilta vuosikymmenten kokemuksella kerättyjä taitoja ja ennen kaikkea tekemään itselleen mieluisia töitä.

Haluatko kuulla meistä lisää?
Tilaa uutiskirjeemme!