Asennus­palvelut yritysasiakkaille

Sinä et jää tuotteiden kanssa yksin. Inlookin toimialaan kuuluvat ammattilaisten suorittamat asennuspalvelut Kerralla kuntoon -periaatteella; onpa kohteena sitten väliseinät, lasiseinät, sisäkatot, seinäverhoukset tai julkisivut.

Mitä tarjoamme

Sisäkatot

Laadukas ja arkkitehtonisesti näyttävä sisustusratkaisu kaikenlaisiin työ- ja oleskelutiloihin.

Lasi­seinät

Muunneltavia ja moni-ilmeisiä ratkaisuja, jotka takaavat tilan toimivuuden ja näyttävyyden.

Väliseinät

Ammattitaitoiset asennukset ja laadukkaat materiaalit vaativaankin makuun.

Julkisivut

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja – niin sisällä kuin ulkonakin.

Seinä­verhoukset

Näyttäviä ja ääntä vaimentavia pintoja.

Siirto- ja taite­seinät

Siirto- ja taiteseinät muuttuviin tilatarpeisiin.

Hiljaiset tilat

Kun avokonttoreiden viihtyvyys ja työergonomia ovat keskiössä.

Kaikki tarvitsemasi maan johtavalta tekijältä

Me Inlookilla haluamme, että rakennusprojektisi laitetaan kerralla kuntoon: oikeat tuotteet on tärkeää saada oikeaan paikkaan, aikataulun mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Tämä pätee projekteissa niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Vankalla kokemuksella yhdistämme laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan asennuspalvelun aina sinun tarpeittesi mukaan. Toimimme laajasti ympäri Suomea, joten olemme siellä missä projektisikin.

Meille oleellista on kokonaisvaltainen laatu, aina projektin suunnittelusta toteutukseen asti. Siksi tarjoamme osaavan toteutuksen lisäksi paljon enemmän: ensiluokkaisen laadukkaat ja kestävät tuotteet sekä henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua – kaikki yhdeltä toimijalta. Vakiintunut asemamme, kokemus alasta ja luotettava yhteistyöverkostomme varmistavat, että projektit viedään luotettavasti läpi.

Referenssit

Tutustu töihimme ja kohteisiimme.

Karin kampus – näyttävä monitoimitila tulevaisuuden tarpeisiin

Raumalla sijaitseva Karin kampus on monitoimitila, joka koostuu liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskuksesta.

Pakilanpuiston koulu ja päiväkoti, Helsinki

Päiväkoti- ja koulurakennukset ajanmukaistettiin ja niistä tehtiin tilajärjestelyiltään nykyisten opetus- ja varhaiskasvatussuunnitelmien toiminnoille asetettujen vaatimusten mukaiset.

Korkeavuorenkatu 32–34, Helsinki

YIT toimi pääurakoitsijana Helsingin keskustassa sijaitsevassa Korkeavuorenkatu 32–34-kiinteistön peruskorjauksessa, jonne Inlook asensi sisäkatot, seinäverhoukset ja pyöröovet.

Helsingin kielilukio

Helsingin uusi kielilukio tarjoaa avarat ja valoisat tilat liki tuhannelle opiskelijalle. Inlook toimitti ja asensi kohteeseen seinien ja alakaton akustiikkaverhoukset ja metallikasettikatot sekä alakattojen ja seinien puurimaverhoukset.

Näin asiakkaamme meistä kertovat

  • Hyvää työnjohtoa julkisivupuolelta. – Mikko
  • Työt tehtiin siististi ja aikataulussa. Asentajat olivat ammattitaitoisia ja tarvittaessa myös joustavia. Työnjohto hoiti myös oman tonttinsa hyvin. – Jonas
  • Hommat rullanneet alakatto- ja julkisivutöissä hyvin. Vaikeitakin asioita on saatu sovittua hyvässä yhteishengessä. Kiitokset siitä. -Mika
  • Homma sujui sovitussa aikataulussa laatu- ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Erinomaista asennustyötä ja asentajien asenne oli huippuluokkaa. – Aleksi
  • Työmaan alun pienten haasteiden jälkeen työ sujui täysin aikataulussa ja erittäin hyvässä yhteishengessä. Aktiivinen kommunikointi aikataulun, kustannusten sekä laadullisten asioiden suhteen oli avaintekijänä onnistumiseen. Kaikkinensa todella hyvä projekti. Olemme suositelleet Inlookia oman firman sisällä ja ulkopuolellakin. – Ilkka
  • Positiivinen kokemus kokonaisuutena. Osaatte hommanne. – Yrjö

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.