Seinäverhoukset

Näyttäviä ja ääntä vaimentavia pintoja

Toimiva akustiikka vaikuttaa toimiston viihtyisyyteen ja työoloihin

Inlookin akustoivat seinäverhousratkaisut tuovat tilaan viimeistellyn ilmeen ja parantavat huoneakustiikkaa.

Seinäpaneeleja on mahdollisuus varioida eri kokoisiksi, mutta myös laajojen pintojen yhtenäiset verhoukset onnistuvat. Seinäverhouksia voidaan asentaa tarpeen vaatiessa vanhan seinäpinnan päälle. Pintaverhoustekstiilien laaja kirjo antaa asiakkaalle lähes rajattomat mahdollisuudet oman, yksilöllisen seinäpinnan toteuttamiseen. Muuttamalla paneeleiden asennuskulmaa luodaan tiloihin näyttävyyttä.

Inlookin palvelut kattavat kaiken mitä hankkeesi vaatii – määrälaskennan, tarjouksen, tilaukset, asennuksen sekä työnjohdon.

Mitä tarjoamme

Äänen­vaimennusta ja akustiikkaa

Korkeat akustiikan vaatimukset täydentyvät akustisilla seinäverhouksilla. Valikoimasta löytyy ratkaisut vaativimpiinkin kohteisiin.

Viihty­vyyttä sisustus­akustiikalla

Seinäverhoukset toimivat myös tilan viihtyvyyttä parantavina elementteinä. Värit, materiaalit ja räätälöidyt koot luovat paljon mahdollisuuksia.

Ilmettä ja näyttä­vyyttä

Lukuisilla erilaisilla tuoteratkaisuilla saadaan huomioitua niin akustiikka kuin myös ulkonäkö ja toiminnallisuuskin. Koulut, päiväkodit, toimistot ja sairaalat – miellyttäviä tiloja meille kaikille.

Referenssit

Karin kampus – näyttävä monitoimitila tulevaisuuden tarpeisiin

Raumalla sijaitseva Karin kampus on monitoimitila, joka koostuu liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskuksesta.

Hakaniemen metroaseman pohjoinen sisäänkäynti

Inlook on ollut mukana useammissa projekteissa tuoden niihin osaamista ja kokemusta metroasemien rakentamisesta. Jälleen olemme saaneet näyttävän kohteen valmiiksi, tällä kertaa Hakaniemessä

Saimaanportin yhtenäiskoulu, Mikkeli

Mikkeliin valmistui kevättalvella 2024 Saimaanportin yhtenäiskoulu, jonka täysin uusiin tiloihin siirtyvät kolmen alakoulun ja yhden yläkoulun oppilaat.

Helsingin kielilukio

Helsingin uusi kielilukio tarjoaa avarat ja valoisat tilat liki tuhannelle opiskelijalle. Inlook toimitti ja asensi kohteeseen seinien ja alakaton akustiikkaverhoukset ja metallikasettikatot sekä alakattojen ja seinien puurimaverhoukset.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.