Materiaali­myynti

Inlookin kattava materiaalimyynti tarjoaa maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä.

Inlookin materiaalimyynnin tuotevalikoima on maan kattavin. Lukuisista sisäkattovaihtoehdoista löytyy jokaiseen kohteeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Asiakkaiden valittavana ovat kaikki merkittävät kansainvälisillä markkinoilla tarjolla olevat alakattomateriaalit. Valikoimaan kuuluvat myös kannatinjärjestelmät, kiinnikkeet ja kiinnitystarvikkeet, liimat, tarkastusluukut, asennus- ja väliseinätarvikkeet sekä erilaiset puurimatuotteet. Kaikki tuotteet ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja selkeästi merkittyjä.

Mitä tarjoamme

Tuoteneuvonta ja myynti

Vuosien kokemuksella varmistamme, että löydät juuri oikeat tuotteet sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa opastamme sinua eteenpäin, jotta saat tuotteista täyden hyödyn irti.

Laskentapalvelu

Meille on tärkeää, että kaikki urakkaasi tarvitsemasi tuotteet hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Laskentapalvelumme avulla saat tarkat tiedot urakkasi todellisesta laajuudesta ja materiaalitarpeista. Näin materiaalihävikin määrä saadaan minimoitua.

Kuljetuspalvelu

Jotta projektisi pysyisi aikataulussa, sinun pitää voida luottaa toimittajaasi. Kuljetamme tarvitsemasi tuotteet luoksesi aina nopeasti ja joustavasti, ja sinä voit keskittyä projektisi toteutukseen.

Tuotteita valmiina varastosta

Inlookin tuotevalikoima on Suomen kattavin, sisältäen kaiken tarvittavan sisärakentamisen projekteihin, monipuolisista ja hyvin merkityistä materiaaleista laadukkaisiin palveluihin. Meillä on laaja valikoima varastotuotteita valmiina toimitukseen. Näistä tuotteista voit myös helposti pyytää tarjouksen.

Ala­katot

Inlookin alakattovalikoimaan kuuluvat muun muassa akustiset villa- ja kipsikatot, mineraalikuitulevyt, sisustusakustiikka- ja teollisuusakustiikkalevyt sekä puukuitu- ja viilulevyt. Lisäksi Inlookilta saat alakattomateriaalin mukaan valitut, luotettavat ja helppokäyttöiset kannatinjärjestelmät.

Akustiikka

Inlookilta saat laadukkaita seinäakustiikan ratkaisuja tilojen akustiikan parantamiseen. Monipuolinen valikoima tarjoaa muun muassa monipuolisia akustiikkapaneeleita erilaisilla pintavaihtoehdoilla ja sinulle sopivilla mitoituksilla.

Tarkastus­luukut

INLOOK-luukkuperheeseen kuuluvat  muun muassa tarkastus -ja paloluukut sekä testatut desibeliluukut. Ne ovat väriltään himmeän valkoiset RAL 9016 ja ne sopivat hyvin ympäröiviin rakenteisiin. Luukkuja voidaan käyttää sisäkatoissa ja väliseinissä, osastoivissa seinissä ja -katoissa. Ne soveltuvat niin linjasaneerauksiin kuin korjausrakentamiseenkin.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.