Suunnittelija­palvelut

Onnistuneimmissa hankkeissa näkemys syntyy yhteistyöstä.

Suunnittelijan paras kaveri

Inlook on paljon muutakin kuin taitava asennuskumppani tai laadukkaiden materiaalien toimittaja. Meillä on osaamista ja aikaa olla apunasi myös hankkeen suunnitteluvaiheessa.

Mitä tarjoamme

Materiaali­valinnat

Oikeilla tuotteilla ja tuoteominaisuuksilla varmistat projektisi lopputuloksen.

Rakenne­kuvat ja detaljit

Meiltä löytyy kattava kirjasto erilaisia rakenneratkaisuja ja detaljikuvia erityyppisiin projekteihin. Järjestelmälasiseinistämme meiltä löytyy sekä BIM-objektit että CAD-rakennekuvat.

Asian­tunteva tuote­neuvonta

Ole yhteydessä, niin ratkaisemme asiat yhdessä.

Inlookin järjestelmälasiseinien tuotteet Prodlib-palvelussa

ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille luotu maksuton tuotekirjasto, jonka avulla käyttäjä voi organisoida suunnitteluprojektinsa ja pysyä ajan tasalla tuotteista. Ohjelma koostuu rakennusalan tuotevalmistajien kirjastoista, jotka sisältävät tuotetietoa, dokumentteja, BIM-malleja ja muita tiedostoja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. ProdLib toimii myös itsenäisenä työpöytäversiona. ProdLibin tuotekirjastot kokoavat kattavasti kaikki tarpeelliset suunnitteluaineistot samaan työkaluun. Organisoidut tuotekirjastot takaavat, että suunnittelijana voit keskittyä parhaan ratkaisun suunnitteluun, etsimiseen ja muodostamiseen. Tuotteet ovat selattavissa ja muokattavissa omiin suunnitelmiisi sopiviksi. Tiedostot ovat luotettavia, korkealaatuisia ja saatavilla eri tiedostomuodoissa. Kirjastot päivittyvät säännöllisesti, joten käyttäjänä voit olla varma siitä, että tuotetiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Kattava tuotevalikoima vaativaankin hankkeeseen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Onnistunut lopputulos tehdään laadukkailla ja tarkoituksenmukaisilla materiaaleilla ja tuotteilla.

Digitaalisuus tehostaa rakennusalaa, mutta parhaat ratkaisut löytyvät kasvotusten

Digitaalisuus on tämän päivän muotisana, joka on vallannut jalansijaa myös rakennusalalla. Mutta mitä digitaalisuus parhaimmillaan on, ja miten sen kehitys jatkuu? Kuka oikeastaan hyötyy digitaalisuudesta?

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.