Lasi­seinät

Muunneltavia ja moni-ilmeisiä ratkaisuja, jotka takaavat tilan toimivuuden ja näyttävyyden.

INLOOK-lasiseinät on yksityiskohtia myöten mietitty valmiiksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa niille luvatut ominaisuudet, kuten ääneneristävyys, toiminnallisuus ja tyylikkyys, toteutuvat. Lukuisat pintavaihtoehdot ovat lasiseinien merkittävä etu. Nopea asennus sekä vähäiset suojaustoimenpiteet ja rakennusajan säästö tekevät lasiseinistä kustannustehokkaita.

Inlookin lasiseinät luovat avoimen tilan tuntua, jossa on mahdollisuus myös saada omaa rauhaa tarvittaessa. Harkitut yksityiskohdat varmistavat tyylikkään ja toimivan lopputuloksen. Laajan tuotevalikoiman ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta voidaan toteuttaa lukuisia erityylisiä tilaratkaisuja. Ääneneristykseen voidaan vaikuttaa ovi- ja lasivalinnoilla.

Mitä tarjoamme

Monipuolisuus

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita, joiden tekniset ratkaisut sopivat vaativimpiinkin kohteisiin.

Ajaton tyylikkyys

Inlookin lasiseinät tuovat tilaan avoimuutta ja ilmavuuden tunnetta, jotka edistävät käyttäjien viihtyvyyttä.

Hyvä äänen­eristävyys

Rauhallisuus ja mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn vaikuttavat suuresti tilan käyttömukavuuteen. Inlookin lasiseinien ääneneristävyyteen voidaan vaikuttaa niin ovi- kuin lasivalinnoillakin – ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Tuotteet

INLOOK CLOUDY

Sähköisesti himmennettävä lasiseinä

INLOOK GLAZY

Silikonisaumattu lasiseinä

INLOOK GLAZY CURVED

Kaareva lasiseinä

INLOOK PLANE

Puurunkoinen lasiseinä, jossa lasi liimattu kehykseen.

Referenssit

Pakilanpuiston koulu ja päiväkoti, Helsinki

Päiväkoti- ja koulurakennukset ajanmukaistettiin ja niistä tehtiin tilajärjestelyiltään nykyisten opetus- ja varhaiskasvatussuunnitelmien toiminnoille asetettujen vaatimusten mukaiset.

Korkeavuorenkatu 32–34, Helsinki

YIT toimi pääurakoitsijana Helsingin keskustassa sijaitsevassa Korkeavuorenkatu 32–34-kiinteistön peruskorjauksessa, jonne Inlook asensi sisäkatot, seinäverhoukset ja pyöröovet.

Savilahden kampus, Kuopio

Inlook toimitti ja asensi kohteeseen alakattoja, akustointiratkaisuja sekä järjestelmälasiseiniä.

KOy Keskuskatu 7, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana Helsingin keskustassa sijaitsevassa kiinteistössä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.