Tuotteet

Laadukkaat tuotteet yhdessä hyvän palvelun kanssa ovat ammattilaisen valinta.

  • Tuotteet
  • Lasiseinät
  • Puulasiseinät

Puulasiseinät

Puulasiseinä tuo tilaan lämpöä, avaruutta ja valoa. Puulasiseinä koostuu lasielementeistä, ovista, sähköpielistä, ja tarvittaessa umpielementeistä. Puukehykset saa joko jalopuuviilutettuna tai maalattuna. Ääneneristykseen voidaan vaikuttaa ovi- ja lasivalinnoilla.

Ota yhteyttä

INLOOK WOODY

Puurunkoinen lasiseinä

INLOOK WOODY EI30

Puurunkoinen palolasiseinä EI30

INLOOK PLANE

Puurunkoinen lasiseinä, jossa lasi liimattu kehykseen.

INLOOK WOODY-ALU

Puurunkoinen lasiseinä alumiinilistoin

Tuote­luettelo

Inlook luo Suomessa ja kansainvälisesti viihtyisiä ja toimivia sisäympäristöjä työlle ja liiketoiminnalle sekä erilaisiin kokoontumisiin. Inlookin  tuotevalikoima on maan kattavin, sisältäen kaiken tarvittavan sisärakentamisen projekteihin, monipuolisista ja hyvin merkityistä materiaaleista laadukkaisiin palveluihin.

Lue lisää projekteihin liittyvistä ratkaisuista alla olevan linkin kautta ladattavasta tuoteluettelosta.

Asennus­palvelut yritys­asiakkaille

Sinä et jää tuotteiden kanssa yksin. Inlookin toimialaan kuuluvat ammattilaisten suorittamat asennuspalvelut Kerralla kuntoon -periaatteella; onpa kohteena sitten väliseinät, lasiseinät, sisäkatot tai julkisivut.

Materiaali­myynti

Inlookin kattavat materiaalimyynti tarjoaa maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua mm. tuotetiedon, materiaalilaskennan sekä kuljetuspalvelun muodossa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.