Ura Inlookilla

Meillä toiminnan keskiössä on aina ollut osaava, ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilöstömme menestys on myös Inlookin menestys.

Meillä on hyvä olla töissä

Inlook on sisärakentamisen mestari. Meidän on helppoa sanoa se nyt, mutta mestariksi ei tulla yhdessä yössä – olemme toimineet alalla lähes 60 vuotta ja keränneet matkalla valtavan määrän kokemusta, tietoa ja taitoa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on meillä menestyksen perusta. Haluamme pitää ihmisistä huolta – siksi isoissa päätöksissä henkilöstö huomioidaan, ja henkilöstöetuja kehitetään. Me Inlookilla myös tiedämme, että työ onnistuu parhaiten silloin kun tekee hommia, jotka maistuvat. Siksi tuemme työntekijöidemme yksilöllisiä, itse rakentamia urapolkuja, ja tuemme ammatillista kehitystä. Inlookilla töitä tehdään ihmisten kesken, vuorovaikutteisesti ja toisia kunnioittaen.

Inlook Akatemia opiskelijoille – Taitoa ja työtä

Yhtenä tavoitteenamme on tarjota rakennusalan opiskelijoille mahdollisuuksia erikoistua sisärakentamisen erilaisiin tehtäviin ja sitä kautta rakentaa itselleen mielekästä ja palkitsevaa työuraa. Siksi olemme luoneet pääkaupunkiseudulle ammattikoulun rakennusalan opiskelijoille Inlook Akatemian, sisärakentamisen koulutusohjelman. Inlook Akatemian kautta alasta kiinnostunut nuori pääsee oppimaan Inlookin rautaisilta ammattilaisilta vuosikymmenten kokemuksella kerättyjä taitoja ja ennen kaikkea tekemään itselleen mieluisia töitä. Muualla Suomessa Inlook tekee vahvasti yhteistyötä alueiden ammattiopistojen kanssa.

Ota yhteyttä ja löydä työ, joka etsii tekijää

Oletko jo sisärakentamisen ammattilainen, esimerkiksi sisäkattoasentaja, väliseinäasentaja, järjestelmäseinäasentaja tai julkisivuasentaja? Varsinkin pääkaupunkiseudulla on tarvetta osaaville ja kokeneille tekijöille. Voit olla suoraan yhteydessä eri toimipisteidemme rekrytoinneista vastaaviin henkilöihin. Keskustelemalla selviää mitä me voimme tarjota sinulle, ja millaiseen tehtävään voisit parhaiten sopia.

Avoimet työpaikat

Haemme Tampereelle materiaalimyyjää.

Haku toteutetaan rekrytointikumppanin kanssa, katso työpaikkailmoitus.

Miksi Inlook – Arvomme

Henkilöstön kunnioittaminen

Asiakaslähtöisyys

Ammattitaito

Edelläkävijyys

Inlook lukuina

Lähes 600 työntekijää

Lähes 60 vuotta sisärakentamisen ratkaisuja

13 toimipistettä neljässä maassa