Jauhe­maalaus

Inlookin omat, sertifioidut maalaamot ovat erikoistuneet vaativissa olosuhteissa käytettävien alumiiniprofiilien, -levyjen sekä särmättyjen alumiinituotteiden jauhemaalaukseen. Laadun takaavat laatusertifikaatit ja ISO 9001 -toiminnanohjausjärjestelmät. Inlookin omat laboratoriot valvovat jauhemaalauksen eri osa-alueita jokaisessa tuotantovaiheessa ja varmistavat lopputuotteen laadun.

Tehokasta tuotantoa ja laaja valikoima

Inlookin maalaamoyksiköt ovat erikoistuneet vaativissa olosuhteissa käytettävien alumiinituotteiden jauhemaalaukseen – meiltä luonnistuvat haastavammatkin kohteet.

Väreissä ja sävyissä on varaa valita. Maalaamomme käyttävät parhaimpien maalitehtaiden, mm. itävaltalaisen Tiger Coatingsin, sveitsiläisen IGP:n ja suomalaisen Teknoksen tuotteita. Tuotevalikoima kattaa perinteisten tuotteiden lisäksi huomattavan määrän erikoistuotteita. Värivaihtoehtoina ovat mm. RAL-, NCS-, RR-, metallinhohto- ja helmiäissävyt sekä asiakkaan omien toivomusten mukaiset sävyt, esimerkiksi RAL Design System -värikartasto.

Esikäsittelymme on ympäristöystävällinen kromivapaa järjestelmä.

Maalattavan kappaleen enimmäiskoko on 7200 x 400 x 1500 mm (P x L x K).

Mitä tarjoamme

Väreissä on varaa valita

Laajasta ja kaiken kattavasta värivalikoimasta löytyy ratkaisu sinunkin tarpeisiisi. Oli sitten kyse säänkestosta, takuuasioista, uniikeista väreistä tai tuoteominaisuuksista – meiltä löytyy aina ratkaisu.

Sertifioitua säänkestävää laatua

Jauhemaalauksen teknistä laatua ohjaavat GSB:n ja Qualicoatin laatusertifikaatit, ja ISO 9001 -laatujärjestelmä varmistaa toimintamme aukottomuuden.

Asiantunteva tuoteneuvonta

Ole yhteydessä niin ratkaisemme asiat yhdessä.

Mitä on jauhe­maalaus?

Laadukas jälki näkyy

Toimintaamme ohjaavat asiakkaiden tarpeet sekä halu varmistaa tarjoamiamme tuotteiden ja palvelujen korkea laatu. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi, koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ammattitaidon edistämiseksi ja kehitämme palveluitamme uudistumalla ajan hengessä.

Tuotelaatumme on korkeatasoista ja vastaa useita standardeja. Pääset tutustumaan niihin ja lataamaan sertifikaatteja alla olevan linkin kautta.

Referenssit

Helsingin kielilukio

Helsingin uusi kielilukio tarjoaa avarat ja valoisat tilat liki tuhannelle opiskelijalle. Inlook toimitti ja asensi kohteeseen seinien ja alakaton akustiikkaverhoukset ja metallikasettikatot sekä alakattojen ja seinien puurimaverhoukset.

Tahvonlahden koulu, Helsinki

Tahvonlahden koulun ja päiväkodin vanha osa peruskorjattiin ja päiväkodille rakennettiin uusi lisäsiipi. Inlook vastasi kohteen julkisivuverhoiluista. 

Verkkosaaren päiväkoti, Helsinki

Helsingin yksi suurimmista päiväkodeista rakentui alkuvuodesta 2023 Verkkosaaren uudelle asuinalueelle.

Savilahden kampus, Kuopio

Inlook toimitti ja asensi kohteeseen alakattoja, akustointiratkaisuja sekä järjestelmälasiseiniä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.