Jauhe­maalaus

Inlookin omat, sertifioidut maalaamot ovat erikoistuneet vaativissa olosuhteissa käytettävien alumiiniprofiilien, -levyjen sekä särmättyjen alumiinituotteiden jauhemaalaukseen. Laadun takaavat laatusertifikaatit ja ISO 9001 -toiminnanohjausjärjestelmät. Inlookin omat laboratoriot valvovat jauhemaalauksen eri osa-alueita jokaisessa tuotantovaiheessa ja varmistavat lopputuotteen laadun.

Tehokasta tuotantoa ja laaja valikoima

Inlookin maalaamoyksiköt ovat erikoistuneet vaativissa olosuhteissa käytettävien alumiinituotteiden jauhemaalaukseen – meiltä luonnistuvat haastavammatkin kohteet.

Väreissä ja sävyissä on varaa valita. Maalaamomme käyttävät parhaimpien maalitehtaiden, mm. itävaltalaisen Tiger Coatingsin, sveitsiläisen IGP:n ja suomalaisen Teknoksen tuotteita. Tuotevalikoima kattaa perinteisten tuotteiden lisäksi huomattavan määrän erikoistuotteita. Värivaihtoehtoina ovat mm. RAL-, NCS-, RR-, metallinhohto- ja helmiäissävyt sekä asiakkaan omien toivomusten mukaiset sävyt, esimerkiksi RAL Design System -värikartasto.

Esikäsittelymme on ympäristöystävällinen kromivapaa järjestelmä.

Maalattavan kappaleen enimmäiskoko on 7200 x 400 x 1500 mm (P x L x K).

Mitä tarjoamme

Väreissä on varaa valita

Laajasta ja kaiken kattavasta värivalikoimasta löytyy ratkaisu sinunkin tarpeisiisi. Oli sitten kyse säänkestosta, takuuasioista, uniikeista väreistä tai tuoteominaisuuksista – meiltä löytyy aina ratkaisu.

Sertifioitua säänkestävää laatua

Jauhemaalauksen teknistä laatua ohjaavat GSB:n ja Qualicoatin laatusertifikaatit, ja ISO 9001 -laatujärjestelmä varmistaa toimintamme aukottomuuden.

Asiantunteva tuoteneuvonta

Ole yhteydessä niin ratkaisemme asiat yhdessä.

Laadukas jälki näkyy

Toimintaamme ohjaavat asiakkaiden tarpeet sekä halu varmistaa tarjoamiamme tuotteiden ja palvelujen korkea laatu. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi, koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ammattitaidon edistämiseksi ja kehitämme palveluitamme uudistumalla ajan hengessä.

Tuotelaatumme on korkeatasoista ja vastaa useita standardeja. Pääset tutustumaan niihin ja lataamaan sertifikaatteja alla olevan linkin kautta.

Todistettua laatua

Referenssit

Uusi Lastensairaala, Helsinki

Inlook asensi alakatot, seinäverhoukset ja lasiseiniä uuteen lastensairaalaan.

Metsolan Päiväkoti, Nurmijärvi

Inlook asensi Nurmijärvellä sijaitsevaan Metsolan päiväkotiin erilaisia INLOOK Woody -lasiseiniä ja järjestelmään kuuluvia lasiovia.

Tanssin Talo, Helsinki

Inlook oli mukana Tanssin talossa. Asensimme taloon eri puolelle taloa monen tyyppisiä akustiikkaverhouksia, metallilevyverhouksia sekä lasiseiniä.

Jokirinteen oppimiskeskus, Kirkkonummi

Inlook asensi levyjulkisivut Jokirinteen oppimiskeskukseen Kirkkonummelle. Oppimiskeskuksessa toimii päiväkoti ja koulu noin 1300 oppilaalle

Yhteystiedot

Jouko Kaikkonen