Vahvaa sisä­rakentamisen osaamista

Inlook on toteuttanut viihtyisiä ja toimivia sisärakentamisen ratkaisuja työlle ja liiketoiminnalle erilaisiin tiloihin jo lähes 60 vuoden ajan.

Asennus­palvelut

Sinä et jää tuotteiden kanssa yksin. Inlookin toimialaan kuuluvat ammattilaisten suorittamat asennuspalvelut Kerralla kuntoon -periaatteella; onpa kohteena sitten väliseinät, lasiseinät, sisäkatot, seinäverhoukset tai julkisivut.

Materiaali­myynti

Inlookin kattava materiaalimyynti tarjoaa maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua määrälaskennan, tarjousten ja tilausten muodossa.

Projektinjohto ja pää­urakointi

Palvelumme kattaa kaikki pääurakoitsijalle kuuluvat vastuut ja velvoitteet, aina työmaan vetovastuusta verottajalle tehtäviin ilmoituksiin. Tarjoamme mielellämme kaikki projektin osa-alueet rakennusteknisistä töistä LVIS-töihin. Sinä saat rauhallisin mielin seurata hankkeen etenemistä ja nauttia valmiin työn tuloksista.

Jauhe­maalaus

Muuttuvat asiakastarpeet haastavat meitä onnistumaan joka päivä. Laajalla värivalikoimalla ja kattavilla laatustandardeilla teemme haasteista mahdollisuuksia ja pystymme tarjoamaan sinulle ensiluokkaista laatua. Tehokas tuotantoprosessi takaa sen, että tuotteet ovat asiakkaalla sovitusti.

Suunnittelija­palvelut

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Inlook tekee monipuolista yhteistyötä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa ja tarjoaa hankkeeseesi valmiita tuotteita, ratkaisuja ja tuotekirjastoja. Kun vastaan tulee haaste, Inlook tarjoaa ammattitaitoaan ja teknistä tukeaan suunnittelijan käyttöön.

Miksi Inlook?

Me Inlookilla haluamme, että rakennusprojektisi sujuu jouhevasti ja kustannustehokkaasti – pysyen aikataulussaan. Ennen kaikkea Inlook on luotettava ja turvallinen. Laajat resurssit luovat sinulle turvaa hankkeen kaikissa vaiheissa.

Meitä ei suotta kutsuta sisärakentamisen mestariksi. Laaja palveluvalikoima takaa, että me hoidamme sisärakentamisen projektisi alusta loppuun.