Väli­seinät

Inlook on Suomen johtava väliseinäurakoitsija sekä asunto- että toimitilapuolella. Teemme työmme kerralla kuntoon; meillä tarjotaan tuotteet asennettuina ja hoidamme määrälaskennan sekä työnjohdon ammattitaidolla.

Väliseinätyössä laatu näkyy

Inlookin palvelut kattavat kaiken mitä väliseinäsi vaatii – määrälaskennan, tarjouksen, tilaukset, asennuksen sekä työnjohdon. Alan tunnetuimmat materiaalitoimittajat ovat kumppaneitamme ja takaavat ratkaisujemme laadun sekä asuin- että toimitiloissa.

Väliseinätyössä asentajien ammattitaito mitataan ja työnjohdon kokemus näkyy.

Inlookilta löydät ratkaisut myös sisäkatto- ja järjestelmälasiseiniin; tarjoamme asennuspalvelun Avaimet käteen -periaattella.

Mitä tarjoamme

Asennustyö ja materiaalit – vastuu yhdellä

Käyttämällä Inlookin väliseinäpalvelua saat seinät yhdeltä toimittajalta. Huolehdimme materiaalitilauksesta, toimituksesta ja asennuksesta laadukkaasti ja varmasti.

Luotettavuus

Olemme Suomen suurin väliseinäurakoitsija ja tiedämme, miten tuotteet asennetaan. Ammattitaitoinen työnjohto vastaa asennusten etenemisestä asiakkaan tarpeet huomioiden.

Varmuus aikataulussa pysymisestä

Väliseinätyö ryhmittää rakentamisen kokonaisaikataulua, ja me hallitsemme resurssoinnin ja työnjohtamisen. Inlookin omat asentajat ja vakiintunut alihankintaketju takaavat tarvittavat resurssit.

Referenssit

Tanssin Talo, Helsinki

Inlook oli mukana Tanssin talossa. Asensimme taloon eri puolelle taloa monen tyyppisiä akustiikkaverhouksia, metallilevyverhouksia sekä lasiseiniä.

Kainuun sairaala, Kajaani

Inlook Oulu asensi Kainuun uuteen keskussairaalaan levyväliseinät ja sisäkatot sekä säteilysuojatut seinät.

LähiTapiola, Jyväskylä

LähiTapiolan uusi Keski-Suomen pääkonttori avattiin Jyväskylään loppuvuodesta 2020. Inlook asensi uuden toimitilan lasiseinät, väliseinät ja alakatot.

Yhteystiedot

Ari Loukasmäki

Juha Kukkola

Matti Hiltunen

Harri Back

Sauli Mesiranta

Teemu Keskikylä

Tommi Kohonen