Tuotteet

Laadukkaat tuotteet yhdessä hyvän palvelun kanssa ovat ammattilaisen valinta.

  • Tuotteet
  • Lasiseinät
  • Alumiinilasiseinät

Alumiinilasiseinät

Alumiiniprofiiliset lasiseinät muodostavat yhtenäisen lasipinnan ja luovat läpinäkyvyyttä tiloihin. Seinä koostuu yhdestä tai useammasta kiinteästä lasista. Järjestelmässä voidaan käyttää liukuovia tai saranaovia. Lasit ovat turvalasia. Lasiin on mahdollista tehdä digiprinttaamalla tai teippaamalla erilaisia kuvia, ja värilliset laminointikalvot luovat lasiseinälle aivan uutta ilmettä.

Ota yhteyttä

INLOOK GLAZY

Silikonisaumattu lasiseinä

INLOOK SLIDY 30

Alumiinirunkoinen liukulasiseinä Rw 30 dB

INLOOK SLIDY 36

Alumiinirunkoinen liukulasiseinä Rw 36 dB

INLOOK GLAZY CURVED

Kaareva lasiseinä

INLOOK CLOUDY

Sähköisesti himmennettävä lasiseinä

Tuote­luettelo

Inlook luo Suomessa ja kansainvälisesti viihtyisiä ja toimivia sisäympäristöjä työlle ja liiketoiminnalle sekä erilaisiin kokoontumisiin. Inlookin  tuotevalikoima on maan kattavin, sisältäen kaiken tarvittavan sisärakentamisen projekteihin, monipuolisista ja hyvin merkityistä materiaaleista laadukkaisiin palveluihin.

Lue lisää projekteihin liittyvistä ratkaisuista alla olevan linkin kautta ladattavasta tuoteluettelosta.

Asennus­palvelut yritys­asiakkaille

Sinä et jää tuotteiden kanssa yksin. Inlookin toimialaan kuuluvat ammattilaisten suorittamat asennuspalvelut Kerralla kuntoon -periaatteella; onpa kohteena sitten väliseinät, lasiseinät, sisäkatot tai julkisivut.

Materiaali­myynti

Inlookin kattavat materiaalimyynti tarjoaa maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua mm. tuotetiedon, materiaalilaskennan sekä kuljetuspalvelun muodossa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.