Tuotteet

Laadukkaat tuotteet yhdessä hyvän palvelun kanssa ovat ammattilaisen valinta.

  • Tuotteet
  • Lasiseinät
  • Erikoistuotteet

Erikoistuotteet

Järjestelmälasiseiniin voidaan myös räätälöidä erikoisempia ominaisuuksia, kuten kaarevat lasit ja profiilit, sähköisesti himmennettävät älylasit, tai paloluokitellut lasiseinät. Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

INLOOK GLAZY CURVED

Kaareva lasiseinä

INLOOK CLOUDY

Sähköisesti himmennettävä lasiseinä

Tuote­luettelo

Inlook luo Suomessa ja kansainvälisesti viihtyisiä ja toimivia sisäympäristöjä työlle ja liiketoiminnalle sekä erilaisiin kokoontumisiin. Inlookin  tuotevalikoima on maan kattavin, sisältäen kaiken tarvittavan sisärakentamisen projekteihin, monipuolisista ja hyvin merkityistä materiaaleista laadukkaisiin palveluihin.

Lue lisää projekteihin liittyvistä ratkaisuista alla olevan linkin kautta ladattavasta tuoteluettelosta.

Asennus­palvelut yritys­asiakkaille

Sinä et jää tuotteiden kanssa yksin. Inlookin toimialaan kuuluvat ammattilaisten suorittamat asennuspalvelut Kerralla kuntoon -periaatteella; onpa kohteena sitten väliseinät, lasiseinät, sisäkatot tai julkisivut.

Materiaali­myynti

Inlookin kattavat materiaalimyynti tarjoaa maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua mm. tuotetiedon, materiaalilaskennan sekä kuljetuspalvelun muodossa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.