Työn vapaus ja monipuolisuus saavat viihtymään

15.3.2023

Inlookin mestarit: Tommi Kohonen, aluepäällikkö 

2 vuotta, 2 kuukautta, ja 23 päivää. Niin kauan on Tommi Kohonen työskennellyt Inlookilla. Kysyttäessä Tommi ei pitkään mieti mielipidettään työpaikastaan:

”Tykkään olla. Työ on vaihtelevaa eikä kahta samanlaista työpäivää ole. Koko ajan on uutta opittavaa ja omaksuttavaa; niin työnkuvani kuin yrityksen konsepti ja tuotevalikoimakin ovat todella laajat. Tässä porukassa on kiva tehdä töitä; tunnen olevani osa isompaa kokonaisuutta.”

Inlookin uusi palvelupiste Keski-Suomessa ratkoo akustiikan haasteita

Nykyisessä tehtävässään Inlook Oy Keski-Suomen aluepäällikkönä Tommi on toiminut alkuvuodesta 2023 asti. Inlook Oy Keski-Suomi sijaitsee Jyväskylässä, ja työllistää tällä hetkellä Tommin lisäksi työnjohtajan, varastovastaavan sekä kymmenkunta asentajaa. Palvelupiste toimii myyntitoimintojen lisäksi sekä akustiikkatuotteiden varastona että oman urakoinnin tukikohtana. Lisäksi tilat on rakennettu showroom-malliin, jotta asiakkaat pääsevät konkreettisesti tutustumaan tuotteisiin paikan päällä. Jyväskylän palvelupisteen ansiosta Inlookin ammattitaito ja tuotevalikoima tulevat lähemmäs paikallisia asiakkaita, ja henkilökohtainen palvelu luo lisäarvoa.

”Meillä ratkotaan akustiikkaongelmia. Asiakas on aina ykkönen; jos voin tarjota asiakkaalle enemmän, kuin hän meiltä odottikaan sekä tuoda lisäarvoa omalla ammattitaidollani ja erityisosaamisellani, olen onnistunut työssäni,” kertoo Tommi.

Pitkiä työuria ja reilua peliä

Jo vuosia ennen oman työsuhteensa alkamista Tommi tunsi aiempien työtehtäviensä kautta Inlookin yrityksenä sekä henkilökohtaisesti useita inlookilaisia. Mahdollisuus siirtyä Inlookille töihin oli luonteva jatkumo miehen uralle, ja tuntui heti oikealta ratkaisulta.

”Inlook on aina kiehtonut minua; se on kuuluisa pitkistä työsuhteistaan. Joidenkin henkilöiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo yli 15 vuoden ajan – jotain on tehty oikein, kun porukka viihtyy. Perheyhtiön arvot näkyvät päivittäisessä toiminnassa,” kuvailee Tommi.

Tommin mielikuva Inlookista työnantajana oli hyvä jo ennen työsuhteen alkamista: ”Pidin Inlookia rehtinä ja reiluna työnantajana, ja se mielikuva on työsuhteeni alettua vain vahvistunut.”

Työssään Tommi on päässyt hyödyntämään aiempaa osaamistaan ja kehittymään, ja siitä hän kiittääkin Inlookia. Inlookilla osaajat saavat vapaasti toteuttaa itseään, ja motivoituneille ammattilaisille on aina töitä. Yrityksen keskustelukulttuuri on avoin, ja yhdessä mietitään parhaita tapoja toimia.

Ihmisten kanssa työskentely on Tommille luontaista. ”Saan tehdä töitä koko rakennusalan kirjon kanssa, ja se tuo rikkautta työhön. On upeaa olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä.”

Haasteita akustiikassa tai elämäsi työpaikka haussa Keski-Suomen alueelta?
Tommilta voit kysyä lisää:

Tommi Kohonen