Inlook urakoi Pakilanpuiston koulun ja päiväkodin sisäkatot, seinäverhoukset ja järjestelmälasiseinät

Pakilanpuiston allianssihanke sijaitsee Helsingissä Länsi-Pakilan alueella. Päiväkoti- ja koulurakennukset ajanmukaistettiin ja niistä tehtiin tilajärjestelyiltään nykyisten opetus- ja varhaiskasvatussuunnitelmien toiminnoille asetettujen vaatimusten mukaiset. Pakilanpuisto on monipuolinen kokonaisuus, yhdistellen sujuvasti allianssityöskentelyä, uudisrakentamista, korjausrakentamista sekä puurakentamista. Kohde oli kuin tehty Inlookille ja monipuolisille palveluillemme.  

Työt aloitettiin keväällä 2023 ja valmistuivat alkuvuodesta 2024. Asensimme kohteeseen erilaisia sisäkattoja ja seinäverhouksia. Puurakentaminen näkyy myös pintamateriaaleissa; puukuitulevyä, puurimoja sekä perinteisempiä akustiikkalevyjä. Todellinen sisäkattoasentajan taidonnäyte oli portaiden puukaiteet, jotka kokenut asentajamme Hannu asensi. Omista järjestelmäseinätuotteistamme kohteeseen asennettiin INLOOK GLAZY 2K, INLOOK GLAZY sekä INLOOK SLIDY 30 

Sisäkattotöiden työnjohtajana kohteessa toimi Jukka Isotalo ja järjestelmälasiseinien osalta töitä johti Samuli Välkesalmi. Julkisivuosastomme huolehti ulkotilojen alakattotöistä. Työt toteutettiin luonnollisesti omien ammattilaistemme kädenjälkenä.  

Voit lukea lisää päiväkoti- ja koulurakentamisen hankkeista blogistamme.

Arkkitehti: Arkkitehdit Rudanko + Kankkunen Oy ja Arkkitehdit Frondelius + Keppo + Salmenperä Oy

Pääurakoitsija: NCC Suomi Oy

Valmistumisvuosi: 2024