Jokirinteen oppimiskeskus, Kirkkonummi

Inlook asensi levyjulkisivut Jokirinteen oppimiskeskukseen Kirkkonummelle. Oppimiskeskuksessa toimii päiväkoti ja koulu noin 1300 oppilaalle

SRV toteutti Jokirinteen oppimiskeskuksen Kirkkonummen Vesitorninmäelle kymmenen vuoden elinkaarihankkeena. Koulu-, päiväkoti- ja vapaa-ajan tiloja käsittävään, kolmikerroksiseen oppimiskeskukseen toteutetaan tilat kaikkiaan 1 100 oppilaalle ja 240 päiväkotilapselle.

Uudella koulurakennuksella korvataan nykyisen Kirkkoharjun koulun sekä Finnsbackan päiväkodin tilat. Koulun tilat tulevat iltaisin olemaan sekä kansalaisopiston ja musiikkiopiston että paikallisten seurojen käytössä.

Oppimiskeskuksen liikuntahalli katsomoineen mahdollistaa muun muassa kansallisen tason salibandy- ja käsipallo-otteluiden pelaamisen.
Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon tilojen joustavuus, monimuotoisuus ja taipuminen erilaisiin toimintoihin, oppisisältöihin ja työskentelymuotoihin. Oppimiskeskus jakautuu toiminnallisiin kokonaisuuksiin, moduuleihin. Yhteinen piirre moduulien sisällä on mahdollisuus muunnella tiloja ilman niiden rakenteellisia muutoksia.
Inlook asensi oppimiskeskuksen julkisivuihin Equitone Pictura sementtikuitulevyjä, yhteensä 6 eri sävyssä, arkkitehdin suunnitelmien mukaan. Levyt kiinnitettiin metallirankakoolaukseen ruuvikiinnityksellä. Inlook asensi myös julkisivulevytyksen lisäksi ulkoseinärungon lämmöneristyksen julkisivun taakse. Inlook toteutti myös ulkoportaan rei’itetyn profiilipellityksen.