Lucy in the Sky, Espoo

Espoon Keilaniemeen alkuvuodesta valmistuneen Accountor Towerin huipulle avattiin uusi ravintola Lucy in the Sky. Inlook asensi ravintolan sisäkatot.

Espoon Keilaniemeen alkuvuodesta valmistuneen Accountor Towerin huipulle avattiin uusi ravintola Lucy in the Sky, jonka sisustusarkkitehtinä toimi Tiina Rytkönen. Aikaisemmin ravintolan tiloissa sijaitsi konehuone ja talotekniikkaa. Nämä rakenteet purettiin ja avaruutta tilaan saatiin rakentamalla betoniseinien tilalle lasiseinät. Nyt tästä upeasta ravintolasta avautuu maisema sekä Helsingin urbaaniin keskustaan että Nuuksion kauniiseen luontoon.

Hissiaulan ja lasiseinien viereiset alakatot ovat Inlook SHINE -metallikasettituoteperhettä ja peilipintaisen clip-in-kasetin materiaalina on 0,7 mm ruostumaton teräs. Hieman aaltoileva metallipinta heijastelee valoa ja tuo siten avaruutta tilaan. Ravintolan puolella tunnelmaa luovat Ecophon Focus DS -alakattolevyt värissä Dark Diamond. Tutustukaa kohteeseen ja nauttikaa vaikka lounasta väreilevän peilipinnan alla.