Metsolan Päiväkoti, Nurmijärvi

Inlook asensi Nurmijärvellä sijaitsevaan Metsolan päiväkotiin erilaisia INLOOK Woody -lasiseiniä ja järjestelmään kuuluvia lasiovia.

Nurmijärvellä sijaitsevassa Metsolan päiväkodissa on runsaasti vaaleaa puupintaa tuomassa valoisuutta tiloihin. Inlook asensi tähän tasakylkisen kolmion malliseen rakennukseen erilaisia Inlook Woody -lasiseiniä ja järjestelmään kuuluvia lasiovia, mm. EI30-paloluokiteltuja ovia porraskäytäviin. Puun käyttö on runsasta myös muualla rakennuksessa sillä kantavat rakenteet ovat pääosin massiivipuurakenteisia, CLT- ja liimapuuta.

Inlookin asentamat Metsolan päiväkodin sisäikkunat kuuluvat puurunkoiseen INLOOK Woody -tuoteperheeseen. Ikkunoiden pintamateriaalina on valkolakattu saarniviilu. Liikuntasalissa sisäikkuna sijaitsee korkealla, jolloin painavan lasielementin asentaminen vaatii erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa. Liikuntasalin katossa sijaitsevan palkin ympärille asennettiin nostoliinat, joiden avulla painava lasielementti nostettiin paikoilleen. Tämä asennus oli ensimmäinen laatuaan Inlookilla ja ehdotus siihen tuli kohteessa työskentelevältä asentajalta – pitkän linjan kokemus ja osaaminen näkyy myös asennustyössä!

Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Lehto Peltonen Valkama Oy

Pääurakoitsija: Oy Rakennuspartio

Valmistumisvuosi: 2021

Rakennuttaja: Nurmijärven kunta

Kohteessa käytetyt Inlookin tuotteet

INLOOK WOODY EI30

Puurunkoinen palolasiseinä EI30