Henri Rissanen Inlook Sverigen toimitusjohtajaksi

15.11.2023

DI Henri Rissanen on nimitetty Inlook Sverige AB:n toimitusjohtajaksi ja Inlookin Ruotsin maajohtajaksi sijaintipaikkanaan Växjö. Hän raportoi Inlook-konsernin toimitusjohtaja Jyri Saloselle. Henri nimitetään samalla Inlook-konsernin johtoryhmän jäseneksi. 

Anders Elovsson ei jatka Inlookin palveluksessa. 

Henri Rissanen on toisen polven inlookilainen, jonka isä työskenteli 33 vuotta yhtiössä asentajana. Henri aloitti Inlook-uransa jo 14-vuotiaana kesätöissä työmaalla. Opiskelujen ohella työtehtävät ovat kehittyneet vuosien varrella työnjohtajasta projekti-insinööriksi ja Helsingin sisäkatto-osaston työpäälliköksi, missä roolissa hän toimi 5 vuotta ennen siirtymistä Ruotsiin Växjön Operations manager -tehtävään tammikuussa 2023. 

”Henkka on Ruotsin komennuksellaan saanut lyhyessä ajassa paljon aikaan. Henkan työn jälki alkaa näkyä myös Ruotsin tuloskehityksessä. Olen varma, että Henkan rautainen osaaminen sekä systemaattinen ja määrätietoinen työskentelytapa yhdistettynä erinomaisiin ihmissuhde- ja johtamistaitoihin on juuri sitä, mitä tarvitsemme Ruotsin liiketoimintamme edelleen kehittämiseen”, toteaa konsernijohtaja Jyri Salonen. 

”Otan innolla haasteen vastaan ja haluan rakentaa Inlook Sverigen valoisaa tulevaisuutta lähellä asiakkaita ja yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa käyttäen paljon aikaa kentällä. Olemme tänä vuonna jo toimeenpanneet merkittäviä kannattavuutta parantavia toimenpiteitä sekä selkeyttäneet yhtiön prosesseja ja rakennetta, mikä mahdollistaa hyvän startin tulevalle vuodelle. Jatkamme määrätietoista kehitystyötä vahvistaaksemme perustaa tulevaisuuden kannattavaa kasvua varten. Ruotsin markkinassa on selkeä kysyntä Inlookin tapaiselle sisärakentamisen huippuosaajalle”, sanoo Henri Rissanen.