Inlook-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu

21.6.2022

Konsernia yli 20 vuotta menestyksekkäästi kasvuun luotsannut toimitusjohtaja Arto Lehtonen jättää tehtävänsä ja konserni nimittää uuden toimitusjohtajan ennen vuodenvaihdetta. Väliaikaisena toimitusjohtajana aloittaa heti Jyri Salonen. Yhteistyö asiakkaiden ja kumppanien kanssa jatkuu ennallaan.

Inlook-konsernin hallitus ja toimitusjohtaja Arto Lehtonen ovat yhteisellä päätöksellä sopineet, että Lehtonen siirtyy sivuun tehtävistään kesäkuussa 2022. Hän tulee avustamaan väliaikaista toimitusjohtajaa Jyri Salosta. Lehtosen ura yrityksen johdossa on ollut mittava ja panos sekä kasvuun että kehitykseen on erittäin merkittävä, mistä hallitus sekä omistajat ovat kiitollisia.

Konsernin hallitus on päättänyt valita väliaikaisen toimitusjohtajan ja antaa aikaa sekä työrauhaa uuden toimitusjohtajan valinnalle. Tämä on positiivinen muutostilanne, ja yhteistyömme asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa jatkuu ennallaan.

Väliaikainen toimitusjohtaja Jyri Salonen ottaa vastuun välittömästi

Jyri Salosella on vankka kokemus rakentamisesta, taloudesta ja myös Ruotsin markkinassa toimimisesta. Hänen tehtävänään on auttaa konsernin liiketoiminnan seuraavan kehitysaskeleen valmistelussa.

Väliaikaisena toimitusjohtajana toimivan Salosen tukena on väistyvän toimitusjohtajan lisäksi hallituksen puheenjohtaja Arto Pohjonen.

Tavoitteena on, että uusi toimitusjohtaja aloittaa viimeistään ensi vuoden alussa.

Tavoitteena konsernin liiketoiminnan pitkän aikavälin kehittäminen

Konsernin pääomistajat, eli Hiltusen perhe, ovat sitoutuneet yhtiön pitkäaikaiseen omistamiseen ja kehittämiseen. Yksi keskeisistä tulevaisuuden tavoitteista on kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi sisärakentamisen toimijaksi. Uskomme vahvasti, että tämä muutos johdossa on positiivinen askel eteenpäin.

Inlook-konsernin liikevaihto on 81 miljoonaa euroa, ja se työllistää Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa noin 500 henkilöä. Kasvua haetaan jatkossa kotimaan lisäksi myös kansainvälisiltä markkinoilta, erityisesti Ruotsista.

Inlook Group Oy
Arto Pohjonen
hallituksen puheenjohtaja
040 840 25 60

Jyri Salonen
vt. toimitusjohtaja
050 316 0740