Inlook laajentaa toimintaansa Keski-Suomessa

27.6.2023

Inlook laajentaa toimintaansa Keski-Suomessa ostamalla Jyväskylän Sisäkatto Oy:n liiketoiminnan.

Inlook Oy on 27.6.2023 tehdyllä kaupalla ostanut Jyväskylän Sisäkatto Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Inlookista tulee johtava toimija sisäkattojen, akustiikka- ja järjestelmäseinäratkaisujen sekä alan materiaalien toimittajana Keski-Suomessa.

Jyväskylän Sisäkatto Oy:n perustaja ja alan vahva paikallinen vaikuttaja Pentti Seppänen tulee toimimaan yhdistyvän liiketoiminnan asiakaspalvelussa ja myynnissä sekä työmaatoimintojen yhteensovittamisen tukena. Yhtiön henkilöstö siirtyy Inlook Oy:n Keski-Suomen alueyksikköön, jonka vetäjänä toimii aluepäällikkö Tommi Kohonen.

”Liiketoimintakaupalla vahvistamme asemiamme korkeatasoisten sisätilaratkaisujen tarjoajana tärkeällä Keski-Suomen talousalueella. Jyväskylän Sisäkatto Oy on vahva, perinteinen toimija alueella ja tunnettu korkeasta laadusta, osaamisesta ja asiakaspalvelusta, mikä on myös Inlookin liikeidean ydintä,” toteaa Inlook Groupin toimitusjohtaja Jyri Salonen.

Inlook-konsernin päätoimialoja ovat sisäkattojen, lasi- ja väliseinien sekä julkisivujen asennusurakointi, projektinjohto- ja pääurakointi, materiaalimyynti sekä teollinen jauhemaalaus. Inlookilla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa ja Liettuassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 84 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on lähes 600.

 

Jyri Salonen, Pentti Seppänen ja Tommi Kohonen