Inlookin eläkeläiset vierailulla

25.3.2024

Inlookin eläkeläisille omistettu iltapäivä toteutettiin helmikuussa, kun 14 eläköitynyttä inlookilaista saapui Helsingin Sahaajankadulle vaihtamaan kuulumisia. Mukana oli ilahduttavasti eri tehtävissä toimineita kuten asentajia, myyjiä, työnjohtajia ja konsernipalveluiden henkilöstöä menneiltä vuosilta. Palvelusvuosia näillä henkilöillä oli keskimäärin pitkälti yli 20 kullakin, joten kokemusta oli koolla aivan huikea määrä. Pisimmän Inlook-työsuhteen pituus tässä joukossa oli yli 40 vuotta.

Iltapäivän aikana konsernin toimitusjohtaja Jyri, aluejohtaja Pete, työpäälliköt Lasse ja Samppa sekä Inlook Sisustuksen toimitusjohtaja Santtu kertoivat osallistujille hiukan tämän päivän meiningistä sekä ajatuksia tulevasta. Kohdekuvia ja referenssejä silmäiltiin suurella mielenkiinnolla erityisesti entisten asentajien taholta, ja lähes välittömästi keskustelu kääntyi detaljeihin ja toteutuksiin – ammattilaiset ovat ikuisesti ammattilaisia!

Sahaajankadulta poistui varsin tyytyväistä porukkaa hymyssä suin. Myös nykyisille inlookilaisille oli kiva päästä näkemään vanhoja tuttuja sekä kuuntelemaan tarinoita vuosien varrelta. Ja niitähän riitti useilta eri vuosikymmeniltä, aina 1960-luvulta lähes nykypäivään asti.

Monessa on oltu mukana ja Inlookin henkeä on viety eteenpäin ison joukon voimin – kuten myös tänä päivänä.

Kiitos kaikille vierailuun osallistuneille ja sen mahdollistaneille!