Inlookin työn­johto­harjoittelijat palasivat koulun penkille monta kokemusta rikkaampana 

29.9.2023

Inlook tarjosi tänäkin vuonna rakennusalan opiskelijoille mahdollisuuden työnjohtoharjoitteluun kesän aikana. Yksi tulevista alan osaajista on Samuel Hiljanen, joka opiskelee rakennusmestariksi Helsingin Metropoliassa. 

Kesän aikana Samuel toimi julkisivuyksikön työnjohtajana ja pääsi tekemään paljon erilaisia käytännön töitä. Materiaalihankinnat, työnsuunnittelu, talousasiat ja ihmisten johtaminen tulivat tutuiksi. Omien työmaiden johtaminen oli kesän parhainta antia ja mielenkiintoisinta työssä oli erilaisten ihmisten kanssa toimiminen. 

Samuel hakeutui Inlookille harjoitteluun, koska talo oli tuttu jo ennestään. Samuel on aloittanut työt Inlookilla asentajana ammattikoulun jälkeen ja armeijan jälkeen tie vei kohti jatko-opintoja. Tarkoituksena hänellä on valmistua vuoden 2025 lopulla. 

Samuel kokee, että Inlook on työnantajana luotettava ja talossa on hyvä työilmapiiri. Tulevaisuuden tavoitteena Samuelilla on valmistuminen koulusta sekä eteneminen kohti vastuullisempia tehtäviä. Tähän Inlook panostaa nyt ja jatkossakin. Alalle tarvitaan runsaasti uusia ammattilaisia tulevina vuosina ja siksi myös Inlook on mukana kilpailemassa näistä tulevaisuuden rakentajista.  

Inlook Akatemia mahdollistaa nuorille alan opiskelijoille erilaisia väyliä päästä mukaan sisärakentamisen maailmaan niin työmaalle asennustehtäviin kuin erilaisiin esimiestehtäviin. Onnea ja menestystä opintoihin niin Samuelille kuin myös muillekin.