Uutuus! Inlook palolasiseinä EI30

25.4.2022

Uusi puurunkoinen INLOOK WOODY EI30 mahdollistaa turvallisten ja monipuolisten tilaratkaisujen toteuttamisen. Palolasiseinään yhdistyy saumattomasti niin palo-ovet kuin sähköpielet ja umpiosatkin. Palolasiseinä voidaan toteuttaa kehyksellisinä lasielementteinä tai tyylikkäänä saumattuna palolasiseinänä.

INLOOK-järjestelmäseinät ovat helposti muunneltavissa ja mahdollistavat monipuolisia tilaratkaisuja. Tilan suunnittelijat ja toteuttajat voivat INLOOKin asiakkaina luottaa aina siihen, että turvallisuus ja toimivuus on taattu.

INLOOK WOODY EI30 on täydellinen seinäratkaisu moniin tiloihin. Tämä INLOOKin uutuus luo niin toimisto-, sairaala- kuin oppilaitostiloihinkin esteettisesti raikkaan ja kevyen ilmeen. Samaan aikaan hyvin äänieristetyt seinät mahdollistavat tilan rauhallisuuden. INLOOK WOODY EI30 on turvallinen ja se on luokiteltu palonkestävyysluokkaan EI30.

Moni-ilmeinen ja käytännöllinen työympäristö varmistaa sen käyttäjien viihtyvyyden. INLOOKin järjestelmäseinät tarjoavat laadukkaan, monipuolisen ratkaisun tilaan kuin tilaan. Palolasiseinä INLOOK WOODY EI30 täydentää jo ennestäänkin laajaa järjestelmälasiseinävalikoimaa. Tyylikkäät lasiseinät mahdollistavat näyttävät ratkaisut erilaisiin tiloihin. Lasiseiniin on vaivatonta yhdistää niin ovia kuin umpielementtejäkin tarpeen mukaan. Lasiseinät tuovat tilaan avoimuutta ja ilmavuuden tunnetta, jotka edistävät käyttäjien viihtyvyyttä.