Inlook ja INTO Concept yhteistyöhön

21.1.2022

Inlook on aloittanut INTO Conceptin tuotteiden jälleenmyynnin, tavoitteenamme tuoda lisää laadukkaita ratkaisuja avokonttoreiden viihtyvyyteen ja työergonomiaan.

Inlook on aloittanut INTO Conceptin tuotteiden jälleenmyynnin, tavoitteenamme on tuoda lisää laadukkaita ratkaisuja avokonttoreiden viihtyvyyteen ja työergonomiaan. INTO Concept on suomalaisten suunnittelijoiden hiljaisiin tiloihin ja kalusteratkaisuihin erikoistunut yritys.

INTO Conceptin valikoimista löytyy ratkaisuja erilaisiin tarkoituksiin, kuten etäpalaverien pitämiseen avokonttorissa ketään häiritsemättä. Tuoteperheen pienin, POD PHONE SMALL on äänieristetty puhelinkoppi. Lasiseinän avulla puhelinkoppi on valoisa ja avara, samalla kun puheluita voi puhua kenenkään kuulematta. Kun tilaratkaisut muuttuvat, PODin voi myös helposti siirtää.

INTO Conceptin valikoimista löytyy ratkaisu moniin toimiston haasteisiin, kuten spontaaneihin, mutta luottamuksellisiin palavereihin. Ne voi huoletta pitää näissä viihtyisissä ja äänieristetyissä huoneissa. PODeja on saatavissa eri kokoisina.

POD SAFE on turvallinen tila, joka on jaettu lasilla kahteen turvalliseen alueeseen. Molemmilla puolilla on automaattisesti liiketunnistimella käynnistyvä erillinen ilmanvaihtojärjestelmä, joten tapaamisen voi järjestää turvallisesti. POD SAFEn ansiosta tapaamiset onnistuvat kasvokkain turvallisesti myös korona-aikana.