Sisäkatot

Meille mikään sisäkattohanke ei ole liian haastava – Inlookilta näyttävimmät ja toimivimmat ratkaisut

Nyt kelpaa katsella kattoon

Inlookin sisäkattovalikoimasta löydät kaikki tunnetuimpien valmistajien sisäkattotuotteet, mutta myös täysin uniikit ratkaisut vaativampaan makuun. Meiltä voit ostaa perinteiset varastotuotteet ja hoitaa asennuksen itse, tai pyytää tarjouksen tuotteista asennettuna.

Inlookin palvelut kattavat kaiken mitä sisäkattosi vaatii – määrälaskennan, tarjoukset, tilaukset ja asennuksen sekä työnjohdon. Alan tunnetuimmat materiaalitoimittajat ovat kumppaneitamme ja takaavat ratkaisujemme laadun.

Mitä tarjoamme

Vaihtoehtojen kirjo – perinteiset ratkaisut sekä arkkitehtoniset luomukset

Toteutamme laajasti erilaisia ratkaisuja perinteisistä alakatoista uniikkeihin, arkkitehdin suunnittelemiin ”taideteoksiin”.

Hyvällä akustiikalla ihanteellinen äänimaailma

Äänenvaimennus ja akustiikka korostuu erityisesti julkisissa tiloissa. Viihtyvyyteen ja ääniympäristöön kiinnitetään yhä enemmän huomiota eikä suotta. Inlookilla on vuosien kokemus erilaisten akustisten ratkaisujen toteuttamisesta.

Ammattitaitoa vuosien kokemuksella

Inlookin työnjohto sekä asentajat ovat pitkän linjan ammattilaisia. Tarjoamme laadukasta asennusta ja osaamista työmaalle vuosien kokemuksella.

Referenssit

Tutustu töihimme ja kohteisiimme.

Hakaniemen metroaseman pohjoinen sisäänkäynti

Inlook on ollut mukana useammissa projekteissa tuoden niihin osaamista ja kokemusta metroasemien rakentamisesta. Jälleen olemme saaneet näyttävän kohteen valmiiksi, tällä kertaa Hakaniemessä

Saimaanportin yhtenäiskoulu, Mikkeli

Mikkeliin valmistui kevättalvella 2024 Saimaanportin yhtenäiskoulu, jonka täysin uusiin tiloihin siirtyvät kolmen alakoulun ja yhden yläkoulun oppilaat.

Korkeavuorenkatu 32–34, Helsinki

YIT toimi pääurakoitsijana Helsingin keskustassa sijaitsevassa Korkeavuorenkatu 32–34-kiinteistön peruskorjauksessa, jonne Inlook asensi sisäkatot, seinäverhoukset ja pyöröovet.

Helsingin kielilukio

Helsingin uusi kielilukio tarjoaa avarat ja valoisat tilat liki tuhannelle opiskelijalle. Inlook toimitti ja asensi kohteeseen seinien ja alakaton akustiikkaverhoukset ja metallikasettikatot sekä alakattojen ja seinien puurimaverhoukset.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.