Vastuulllisuus Inlookilla

Meillä hyvinvoivat ihmiset rakentavat tiloja, joissa muutkin voivat hyvin.

Avainteemat

Ympäristö

Yhteiskunta­vastuu

Hallinto­tapa

Vastuullisuus

Yritysmaailmassa vastuullisuus liittyy moneen asiaan. Rakennusalan yrityksen tulee toimia vastuullisesti niin ympäristön, turvallisuuden, laadunhallinnan kuin kestävien materiaalivaihtoehtojenkin osalta, sosiaalista vastuuta unohtamatta. Parhaimmillaan vastuullisuus lähtee yrityksen arvoista ja näkyy kokonaisvaltaisesti sen toimintatavoissa.

Inlook on perheyhtiö, joka tänäkin päivänä, lähes 60 vuotta perustamisensa jälkeen, pohjaa toimintansa samoille arvoille kuin alussa. Inlookilla on hyvä tehdä työtä; meillä puhutaan avoimesti ja annetaan ja saadaan palautetta. Henkilöstön koulutus ja hyvinvointi ovat aidosti tärkeitä.

Turvallinen työskentely on varmistettu yrityksessä ja työmailla, ja jätteet minimoidaan, lajitellaan ja kierrätetään.

Epäeettiseen toimintaan on nollatoleranssi, ja kaiken kaikkiaan rakentamiemme tilojen käyttäjien viihtyminen, terveys ja turvallisuus on meille ensisijaista.

Inlook on siirtynyt kierrätetyn alumiinin käyttöön

Inlookin alumiiniprofiilit valmistetaan jatkossa 100 % kierrätetystä alumiinista. ​Kokonaan kierrätysalumiinia käyttävä linja on Suomen ensimmäinen ja ensimmäisten joukossa maailmanlaajuisesti​.

Alumiini on kiertotalouden ylivertaisin raaka-aine – kierrätysalumiini säästää energiaa jopa 95 %. Käyttämällä kierrätettyä alumiinia tuotteen valmistuksessa, syntyy tuotantokiloa kohden CO2-päästöjä alle 1 kg. Primäärialumiinilla vastaava luku on 16,9 kg​.

Alumiiniprofiilit hankitaan kotimaiselta Pursolta​, joka on Greenline –tuotelinjallaan kierrätettävien alumiiniratkaisujen edelläkävijä​.

Vastuullisuus on tapa toimia – ihmisyyden merkitys ei katoa tulevaisuudessakaan

Inlookille on tärkeää pysyä perheyrityksenä sanan varsinaisessa merkityksessä. Pääomistajat ovat sitoutuneet yhtiöön ja haluavat jatkaa sen kehittämistä sukupolvesta toiseen.

”Ihmiset takaavat yrityksen menestyksen. Me haluamme näyttää, että edustamalla omia arvojamme ja toimimalla eettisesti oikein voimme tehdä porukalla hyvää tulosta ja edesauttaa kestävää kehitystä”.

Ilmoituskanava

Epäiletkö väärinkäytöstä tai epäeettistä toimintaa?

Ilmoituskanavan kautta voit luottamuksellisesti ja halutessasi anonyymisti tehdä ilmoituksen havainnoistasi.