Tuotteet

Laadukkaat tuotteet yhdessä hyvän palvelun kanssa ovat ammattilaisen valinta.

  • Tuotteet
  • Siirto- ja taiteseinät
  • Kaikki

Siirto- ja taiteseinät

Siirtolasiseinällä on helppo rajata ja muunnella tiloja – tilan voi jakaa kahteen erilliseen osaan tai yhdistää pienemmät tilat yhdeksi isoksi tilaksi. Lasiseinäelementit voidaan tarvittaessa liu’uttaa väliaikaisesti nippuun toiseen päätyyn. Lasielementti voi toimia myös käyntiovena.

INLOOK MOVE HEAVY

Siirtolasiseinä kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin

INLOOK MOVE LIGHT

Kevyt siirtolasiseinä

Tuote­luettelo

Inlook luo Suomessa ja kansainvälisesti viihtyisiä ja toimivia sisäympäristöjä työlle ja liiketoiminnalle sekä erilaisiin kokoontumisiin. Inlookin  tuotevalikoima on maan kattavin, sisältäen kaiken tarvittavan sisärakentamisen projekteihin, monipuolisista ja hyvin merkityistä materiaaleista laadukkaisiin palveluihin.

Lue lisää projekteihin liittyvistä ratkaisuista alla olevan linkin kautta ladattavasta tuoteluettelosta.

Asennus­palvelut yritys­asiakkaille

Sinä et jää tuotteiden kanssa yksin. Inlookin toimialaan kuuluvat ammattilaisten suorittamat asennuspalvelut Kerralla kuntoon -periaatteella; onpa kohteena sitten väliseinät, lasiseinät, sisäkatot tai julkisivut.

Materiaali­myynti

Inlookin kattavat materiaalimyynti tarjoaa maan laajimman tuotevalikoiman yksilöllisesti sinulle räätälöitynä. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös paljon enemmän: henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua mm. tuotetiedon, materiaalilaskennan sekä kuljetuspalvelun muodossa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.