Inlook Sisustus

Kun tavoitteena on sujuva projekti, on parasta antaa vetovastuu kokeneelle, luotettavalle toimijalle. Inlook Sisustus Oy on erityisesti korjausrakentamisen pääurakointiin erikoistunut palveluyritys, jolla on vahva, yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus alalta.

Mitä tarjoamme

Pää­urakointi

Hoidamme varmalla kokemuksella työmaiden vetovastuun ja vastaamme kaikista pääurakoitsijalle kuuluvista vastuista ja velvoitteista. Pääurakoita laskiessa vastaamme mielellämme kaikista projektin osa-alueista rakennusteknisistä töistä LVIS-töihin.

Korjaus­rakenta­minen

Vuosien kokemuksella hiotut palvelumme kattavat rakennus- ja taloteknisen urakoinnin kaikki osa-alueet. Toteutamme esimerkiksi toimisto-, liike- ja julkisten tilojen korjaussaneeraukset luotettavasti ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen. Erikoisosaamisemme kohdistuu vaativiin, arkkitehtuurillisiin ja suojeltuihin kohteisiin. Lisäksi sisäilmakorjaukset kuuluvat vahvuuksiimme.

Projektin­johto­urakointi

Toimimme tiiviisti yhdessä rakennuttajan kanssa vieden projektin valmiiksi suunnittelun ohjauksesta toteutuksen kautta luovutukseen. Näin voimme parhaiten hyödyntää kokemustamme olemalla mukana jo projektin suunnitteluvaiheessa.

Puite­sopimus­urakointi

Asiakas on meille aina enemmän kuin osiensa summa. Pitkäaikaiset, luottamukseen perustuvat asiakkuudet ovat siksi toimintamme ytimessä. Monien vuosien yhteistyötä on tehty muun muassa Staran, Helsingin Yliopiston sekä useiden kuntien ja kaupunkien kanssa.

Vahva osaaminen, vahvat verkostot

Olipa tarpeesi mikä hyvänsä, me pystymme vastaamaan siihen. Oma taitava asentajakuntamme koostuu pääasiassa kokeneista rakennusalan monitaitureista, timpureista. Toimintamme luotettavuutta vahvistaa lisäksi vankka alihankintaverkostomme. Pitkäaikaisia kumppaneita löytyy taloteknisten alojen lisäksi myös muista erikoisosaamista vaativista rakennusteknisistä töistä. Inlookin erityisosaamiseen kuuluu myös oma sertifioitu jauhemaalauspalvelu.

Ratkaisuja nykyajan haasteisiin

Viime vuosien rakennusalan megatrendit ovat haastaneet yrityksiä vastaamaan muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin yhä rivakammin, ja ketteryys ja muuntautuvuus ovatkin siksi avainasemassa. Inlookin toiminta on aina ollut ennen kaikkea asiakaslähtöistä. Vuosien kokemus on opettanut meitä ennakoimaan tulevia trendejä ja huomioimaan ne asiakastyössämme. Projektin keskittäminen yhdelle kokeneelle tekijälle on avain vaivattomuuteen.

Referenssit

Karin kampus – näyttävä monitoimitila tulevaisuuden tarpeisiin

Raumalla sijaitseva Karin kampus on monitoimitila, joka koostuu liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskuksesta.

Hakaniemen metroaseman pohjoinen sisäänkäynti

Inlook on ollut mukana useammissa projekteissa tuoden niihin osaamista ja kokemusta metroasemien rakentamisesta. Jälleen olemme saaneet näyttävän kohteen valmiiksi, tällä kertaa Hakaniemessä

Pakilanpuiston koulu ja päiväkoti, Helsinki

Päiväkoti- ja koulurakennukset ajanmukaistettiin ja niistä tehtiin tilajärjestelyiltään nykyisten opetus- ja varhaiskasvatussuunnitelmien toiminnoille asetettujen vaatimusten mukaiset.

Saimaanportin yhtenäiskoulu, Mikkeli

Mikkeliin valmistui kevättalvella 2024 Saimaanportin yhtenäiskoulu, jonka täysin uusiin tiloihin siirtyvät kolmen alakoulun ja yhden yläkoulun oppilaat.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.