Uudis­rakentaminen

Miten voisimme tehdä hankkeestasi vielä paremman?

Kovien ammattilaisten kokonaisvaltaista tekemistä

Toimimme tiiviisti yhdessä rakennuttajan kanssa vieden projektin valmiiksi suunnittelusta toteutuksen kautta luovutukseen. Voimme parhaiten hyödyntää pitkää kokemustamme ja näkemystämme olemalla mukana jo projektin suunnitteluvaiheessa. Sinä tiedät miltä haluat kohteesi valmiina näyttävän, ja me tiedämme, miten se parhaiten toteutetaan. Kun työvaiheet keskitetään yhdelle tekijälle, on hanke kustannustehokas ja aikatauluissa helppo pysyä.

Palvelut

Tavoitteet saavutetaan yhdessä ammattilaisen kanssa

Ota mukava asento – me hoidamme homman

Hyvä kumppani löytää ratkaisut kaikkiin haasteisiin

Referenssit

Saimaanportin yhtenäiskoulu, Mikkeli

Mikkeliin valmistui kevättalvella 2024 Saimaanportin yhtenäiskoulu, jonka täysin uusiin tiloihin siirtyvät kolmen alakoulun ja yhden yläkoulun oppilaat.

Korkeavuorenkatu 32–34, Helsinki

YIT toimi pääurakoitsijana Helsingin keskustassa sijaitsevassa Korkeavuorenkatu 32–34-kiinteistön peruskorjauksessa, jonne Inlook asensi sisäkatot, seinäverhoukset ja pyöröovet.

Helsingin kielilukio

Helsingin uusi kielilukio tarjoaa avarat ja valoisat tilat liki tuhannelle opiskelijalle. Inlook toimitti ja asensi kohteeseen seinien ja alakaton akustiikkaverhoukset ja metallikasettikatot sekä alakattojen ja seinien puurimaverhoukset.

Tahvonlahden koulu, Helsinki

Tahvonlahden koulun ja päiväkodin vanha osa peruskorjattiin ja päiväkodille rakennettiin uusi lisäsiipi. Inlook vastasi kohteen julkisivuverhoiluista. 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.