AJANKOHTAISTA

Keskustakirjasto Oodi - kaupunkilaisten uusi kohtaamispaikka Helsingin sydämessä

Joulukuussa 2018 avattiin Helsingin keskustaan Kansalaistorille Töölönlahden kupeeseen uusi keskustakirjasto Oodi kolmen vuoden rakennustöiden jälkeen. Oodi-nimi valikoitui avoimessa nimikilpailusta 1600 eri nimen joukosta ja palvelee kaupunkilaisia viikon jokaisena päivänä aina aamuvarhaisesta iltamyöhään. Uuteen keskustakirjasto Oodiin odotetaan vuosittain noin 2,5 miljoonaa kävijää.

Lue lisää

 

Inlookin järjestelmäseinätuotteet 3D-objekteina Prodlib-kirjastosta!

Inlook on aloittanut yhteistyön tuotetiedon jakopalvelu ProdLibin kanssa. Tämän palvelun avulla tuomme tuotteemme suoraan suunnittelijoiden työpöydälle ja tarjoamme helpon tavan ladata, selata ja käyttää Inlookin tuotetietoa.

Lue lisää

 

Uutta tuotevalikoimassamme - Inlook Box hiljaiset tilat

Avotoimistojen yleistyessä 2000-luvun alkupuolella alkoi hiljaisten tilojen kysyntä kasvaa. Äänekkyys, keskittymisvaikeudet ja yksityisyyden puute ovat yleisiä ongelmia useissa avokonttoreissa. Vastasimme tarpeeseen ja lisäsimme tuotevalikoimaamme ”huone huoneessa” tilaratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

 

Inlook mukana rakentamassa kauppakeskus REDI:ä

Helsingin itäiseen kantakaupunkiin kohoaa huimaa vauhtia kohti korkeuksia suunnaton kompleksi; asuntoja, toimitiloja sekä uuden ajan elämyksellisen ostoskeskuksen sisältävä REDI. REDI-nimellä on haluttu osoittaa kunnioitusta alueen merenkululliselle historialle ja se tarkoittaa ankkuroitumisaluetta sataman edustalla.

Lue lisää

 

Inlook mukana syksyllä 2018 avautuneen Uuden Lastensairaalan rakentamisessa

Vuonna 1893 Suomeen perustettiin ensimmäinen lastensairaala, joka sittemmin nimettiin Lastenklinikaksi. Lastenklinikka on pitkän historiansa aikana toiminut useissa eri tiloissa ja edellisissä tiloissa Lastenklinikka on toiminut aina vuodesta 1946 saakka. Vanhat tilat eivät enää vastanneet nykypäivän tarpeita ja tarve uusille nykyaikaisille tiloille oli akuutti parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi pienille potilaille. Vanha lastenklinikka oli pieni ja tarkoituksiinsa sopimaton.

Lue lisää

 

Inlook Sisustus Oy pääurakoitsijana HUS-Kiinteistöjen BioMagin henkilöstö- ja toimenpidetilojen saneerauksessa

Inlook Sisustus Oy toimi pääurakoitsijana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tilaamassa rakennusluvan alaisessa hankkeessa.

Lue lisää

 

Inlook Sisustus Oy pääurakoitsijana Kirkkonummen Omnian ammattiopiston muutostöissä

Omnia on monialainen ja suuri ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain Omniassa osallistuu ammatilliseen koulutukseen yli 10 000 oppijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5000. Vapaan sivistystyön kursseilla kävijöitä on vuosittain yli 50 000 ja kursseja on noin 3000. Aikuislukiossa opiskelijoita on reilu 2000. Henkilöstömäärä on yli 860. Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian jäsenkunnat ovat Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi.

Lue lisää

 

Tesoman koulu Tampereella - avaruutta, värejä ja liikkuvia seiniä

Hiihtolomien jälkeen keväällä 2018 Tampereen Tesoman koululaiset saivat palata opintielle upouuteen koulurakennukseen!

Lue lisää

 

Matinkylän, Keilaniemen ja Niittykummun metroasemat - yhteistyössä on voimaa

Länsimetron ensimmäinen vaihe avautui yleisölle 18.11.2017 pitkän odotuksen jälkeen. Uusi linja Ruoholahdesta Matinkylään käsittää 8 uutta metroasemaa ja uuden linjan pituus on kokonaisuudessaan 14 kilometriä. Inlook-konserni oli mukana rakentamassa kahdeksasta uudesta asemasta kolmea; Matinkylää, Niittykumpua sekä Keilaniemeä.

Lue lisää

 

Helen Munkkisaari – säänkestävä ja näyttävä julkisivuverhous

Inlook Julkisivut toteutti teräsrakenteisen taideseinän Helsingin Munkkisaareen. Säätä erinomaisesti kestävällä kuvioidulla taideseinällä maisemoitiin kaupunkiympäristöön sopivaksi kahden maanalaisen öljysäiliön kattorakenteet ja näiden lisäksi myös säiliöiden viereen sijoitettu vaahtosammutuspumppaamo.

Lue lisää

 

4.12.2017 Kauppakeskus Seppä – uuden ajan kauppakeskus Jyväskylässä

Kauppakeskus Seppä oli kuluneen vuoden suurin projekti Kuopion alueyksiköllemme. Kauppakeskus sijaitsee Jyväskylässä Seppälän kaupunginosassa ja matkaa Jyväskylän keskustasta kertyy vain noin kaksi kilometriä.

Lue lisää

 

16.11.2017 Hakaniemen metroaseman lippuhallin peruskorjaus

Hakaniemi on yksi Helsingin liikenteen vilkkaista solmukohdista ja Hakaniemen metroasema yksi Suomen ensimmäisistä avatuista metroasemista. Hakaniemen metroasema otettiin käyttöön vuonna 1982. Lippuhalli oli huonokuntoinen ja tekniikaltaan vanhentunut ja vaati siksi peruskorjausta, joka toteutetaan kahdessa vaiheessa.

Lue lisää

 

Inlook Oy on ostanut Jahti-Rakennus Oy:n liiketoiminnan

Inlook Oy on 31.10.2017 tehdyllä kaupalla ostanut Kokkolasta käsin toimivan Jahti-Rakennus Oy:n liiketoiminnan. Yhtiö urakoi sisäkattoja ja akustiikkaratkaisuja Kokkolan talousalueella.

Lue lisää

 

26.5.2017 HELSINGIN VANKILAN POHJOINEN SELLIOSASTO – Inlook Sisustus Oy pääurakoitsijana museoviraston suojelukohteen peruskorjauksessa

Inlook Sisustus Oy toimi pääurakoitsijana Helsingin vankilan pohjoisen selliosaston perusparannuksessa. Peruskorjaus aloitettiin lokakuussa 2015 ja saatiin valmiiksi helmikuussa 2017. Urakan toteuttamiseen omat haasteensa loivat sekä kohteen edellyttämät turvatoimet, mutta myöskin se, että Helsingin vankila, joka sijaitsee Sörnäisten kaupunginosassa, on museoviraston suojelukohde. Inlook Sisustus Oy jatkaa pääurakoitsijana Läntisen selliosaston peruskorjauksen parissa, jonka odotettu valmistumisaika on keväällä 2018.

Lue lisää

 

11.4.2017 LÄNSITERMINAALI 2 – Erinomainen näyte Inlookin monitaituruudesta

Inlook-konserni on ollut laajalla rintamalla mukana rakentamassa Helsingin Länsisatamaan helmikuussa 2017 toimintansa aloittanutta matkustajaterminaalia, joka mahdollistaa nopeammat matkustusrutiinit sekä tarjoaa lisäkapasiteettia laivayhtiöille. Uusi terminaali huokuu tilaa ja avaruutta.

Lue lisää

 

16.2.2017 OP Joensuun pääkonttori -Rockfon MONO-akustinen sisäkattoverhous

Inlook Oy ja Inlook Sisustus Oy olivat yhdessä mukana rakentamassa tammikuussa 2016 käyttöönotetun OP Joensuun konttorin sisäkattoja. Inlook Oy Kuopion toimipiste vastasi kattojen pohjatöistä, Inlook Sisustus Oy akustoivista Rockfon MONO-verhouksista, aulan katossa sijaitsevan arkkitehtonisen elementin rakentamisesta sekä osan neuvottelutilojen kattojen rakentamisesta.

Lue lisää

 

9.12.2016 AWP Soft – räätälöidyt akustoivat seinäverhoukset

Toimiva akustiikka vaikuttaa toimiston viihtyisyyteen ja työoloihin. Huoneakustiikkaa parantamaan voidaan käyttää Inlook Oy:n AWP Soft akustoivia seinäverhouselementtejä, jotka samalla tuovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Verhoukset valmistetaan käsityönä Suomessa ja räätälöidään arkkitehtisuunnitelmien mukaan vastaamaan tilaajan tarpeita.

Lue lisää

 

29.11.2016 LÖYLY – akustoivat alakatot erikoisvärein sävytettynä

Inlook Sisustus on ollut mukana rakentamassa yhtä kesän 2016 Helsingin vetonauloista, Löylyä. Sauna- ja ravintolamaailma tarjoaa elämyksiä kaikille vierailijoilleen läpi vuoden. Helsingin Hernesaaressa sijaitsevassa Löylyssä on kolme erillistä saunaa, ravintola sekä yli 1600 neliömetrin terassialue.

Lue lisää

 

2.11.2016 Fazer Experience Vierailukeskus – nokkelia lasiseiniä, lämmintä viilupintaa

Inlook Oy:n Helsingin järjestelmäseinäosasto pääsi näyttämään taitonsa Fazerin vierailukeskuksen lasiseinissä ja seinäverhouksissa.

Lue lisää

 

26.1.2016 OP Ryhmän suururakka

OP Ryhmä muutti uusiin ja uudistettuihin tiloihin Vallilan kortteliin Helsingissä. OP Ryhmä rakennutti uutta toimistotilaa n. 60.000 m2 ja vanhaa peruskorjattiin n. 30.000 m2. Inlook Sisustus Oy toimi projektin sisätilojen rakentamisen pääurakoitsijana. Inlook Oy:n Järjestelmäseinäosasto vastasi kohteen järjestelmälasiseinistä ja akustiikkaverhouksista.

Lue lisää

 

22.1.2016 Toimistokohteen julkisivujen jauhemaalaus Tukholmassa

Liettuassa toimiva Inlook Vilnius maalasi Tukholmalaisen toimistokompleksin, OP6:n kaikki julkisivussa käytetyt alumiiniprofiilit ja särmätyt peltituotteet, yhteensä 10.000 m2.

Lue lisää

 

19.1.2016 Vantaan Tanssiopiston uuden päätoimipisteen muutostyöt

Inlook Sisustus Oy saneerasi toimitilat Vantaan Tanssiopistolle. Osa kohteen lattioista sai uuden menetelmän mukaisen pu-pinnoitteen.

Lue lisää

 

17.9.2015 Sisäkattoja ja maisemahissiryhmän pieliverhouksia

DB Schenker rakensi Vantaan Viinikkalaan uuden maaliikennekeskuksen ja siihen liittyvät toimistotilat. Uusiin tiloihin muutti 430 toimihenkilöä ja 220 työntekijää Helsingistä. Inlook asensi kohteeseen 7.000 m2 sisäkattoja ja teki maisemahissiryhmän pieliverhoukset.

Lue lisää

 

2.9.2015 Mittava urakka Kauppakeskus Forumissa

Inlook asensi kauppakeskus Forumiin yhteensä 20 erityyppistä sisäkattoa ja teki lisäksi monia muita asennustöitä kohteessa.

Lue lisää

 

18.5.2015 Sähkötalon kellaritilojen muutostyöt

Inlook Sisustus Oy toteutti viime talvena Sähkötalon kellarin ja sosiaalitilojen muutostyöt. Aiemmin yhtiö on tehnyt saman kiinteistön 6. ja 7. kerrokseen palauttavan peruskorjausurakan.

Lue lisää

 

28.4.2015 Inlook mukana Pietarin asuntorakentamisessa

OOO Inlook Color SP, Pietari maalasi asuintalo Unionin julkisivurakenteet.

Lue lisää

 

3.2.2015 Meilahden potilastorni

Inlook asensi Meilahden tornisairaalan kaikkiin 18 kerrokseen sisäkatot. Saneeraushankkeessa uudistettiin kaikki tilat perusteellisesti. 54 metriä korkea Meilahden tornisairaala toimii Meilahden kaupunginosan näkyvänä maamerkkinä.

Lue lisää

 

13.1.2015 Göstan Paviljongille vuoden 2014 Puupalkinto

Vuoden 2014 Puupalkinnon sai Serlachius-museon Göstan Paviljonki. Inlook Helsinki ja Inlook Tampere uudistivat yhteistyössä paviljongin sisäverhoukset täysin. Työ oli hyvin monipuolinen sisältäen puisten seinä- ja kattoverhousten ohella kaikki lasirakenteiset järjestelmäseinät. Kohteeseen maalattiin myös vaativalla erikoisväreillä rakennuksen ulkoverhoilussa käytettyjä alumiinilevyjä.

Lue lisää

 

27.11.2014 Helsingin Energian toimistosaneeraus

Helsingin Kampissa sijaitsevassa Sähkötalossa on Helsingin Energian toiminnot keskitetty arvorakennuksen ylimpiin kerroksiin. Inlook Sisustus teki mittavan ja vaativan saneerausurakan kahteen toimistokerrokseen.

Lue lisää

 

29.10.2014 Stand-up-verkko stand-up-pyhätön sisäänkäynnin komistukseksi

Helsingin kaupunginteatterille kuuluvan Studio Pasilan tiloissa toteutettiin peruskorjaus, jonka osana Inlook Oy asensi pääsisäänkäynnin portaikkoon yhtenäisen rst-julkisivuverkon tuomaan ilmettä ja samalla jakamaan tilaa.

Lue lisää

 

Inlookin maalaamot panostavat laatuun

Inlookin Tallinnan maalaamo sai tänä vuonna ISO 9001–laatusertifikaatin. Vilnan maalaamolle myönnettiin neljäntenä yrityksenä Euroopassa teräksen ja sinkityn materiaalin GSB:n sertifikaatti, joka täydentää jo viime vuonna myönnettyä ISO-9001-sertifikaattia.

Lue lisää

 

7.10.2014 Outotecin pääkonttoriin sisäkatot

Ison Omenan viereen Länsiväylän varrelle, kaksitoista kilometriä Helsingin keskustasta, on kohonnut toimistokolossi, johon mm. teknologiayhtiö Outotec siirsi aiemmin Olarinluomassa toimineen pääkonttorinsa. Inook osallistui näyttävästi Outotecin toimistotilojen sisärakentamiseen.

Lue lisää

 

2.9.2014 Sisäverhousurakka Serlachius-museoon

Inlook Helsinki ja Inlook Tampere yhteistyössä urakoivat Serlachius-museon uuden laaajennusosan sisäverhoukset. Työ oli hyvin monipuolinen sisältäen seinä- ja kattoverhousten ohella kaikki lasirakenteiset järjestelmäseinät.

Lue lisää

 

20.8.2014 Viimeinen Eteran Töölönlahdelle rakennuttama toimistotalo valmistui

Kolmas Eläkevakuutusyhtiö Eteran rakennuttamista toimistotaloista on valmistunut Helsingin Töölönlahdelle. EY-taloksi nimetty rakennus on pääosin EY:n (aiemmin Ernst & Young) käytössä. Talo valmistui kesäkuussa 2014. Inlook Oy asensi rakennuskohteen sisäkatot ja järjestelmäseinät.

Lue lisää

 

11.6.2014 Tallinnaan uusi maalauslinja

Inlookin Tallinnan maalaamossa vihittiin käyttöön täysin uudistettu maalauslinja 5.6.2014. Investointi tukee maalaamon asiakaspalvelun parantamistavoitteita ja luo edellytykset kehittää toiminnan kustannustehokkuutta.

Lue lisää

 

6.5.2014 Sinirikon päiväkoti

Vantaan kaupunki rakennutti uuden päiväkodin kaupungin suosituimman puiston, Sinirikon viereen. Inlook Oy ja Inlook Sisustus Oy olivat mukana hankkeessa.

Lue lisää

 

5.3.2014 Kauppakeskus Kaaren keskusaulan sisäkatto akustopinnoitettiin näyttäväksi

Kauppakeskus Kaari avattiin 17. lokakuuta 2013 Helsingin Kannelmäkeen Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän varteen. HOK-Elannon rakennuttama Kaari on pääkaupunkiseudun viidenneksi ja Suomen yhdeksänneksi suurin kauppakeskus. Inlook Sisustus Oy toteutti kohteen pääaulan sisäkattojen akustiset ruiskutukset, joiden kokonaispinta-ala on n. 5.000 m2.

Lue lisää

 

20.1.2014 Finavian lennonjohtotilat uudistettiin

Inlook Sisustus Oy toteutti Finavian lennonjohtotilojen muutostyöt Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Finavian lennonvarmistusjärjestelmän uudistamisen yhteydessä lähestymislennonjohdon työtilat uusittiin täysin.

Lue lisää

 


7.3.2013 Inlookin maalaamot kehityksen kärjessä

Inlookin Vilnan maalaamoon rakennettiin uusi, nykyaikainen kuljetinjärjestelmä.

Lue lisää