1-Eduskunta
2-Kaisa
3-Hiljaisuuden-kappeli

Toimintatapa

Vastuunkantoa ja laadukasta toimintaa

Tuotteet

Rockfon MONO
Lue lisää!

Kela Päätalo-10

Inlook Sisustus Oy pääurakoitsijana kulttuurihistoriallisesti merkittävässä rakennuskohteessa

Inlook Sisustus Oy toimi Kela Päätalon tilamuutosten pääurakoitsijana Nordenskiöldinkatu 12:ssa Helsingissä. Rakennus on valmistunut vuonna 1956 ja sen on suunnitellut Alvar Aalto. Kela Päätalo on kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennuskohde. Saneerauksen toteutuksessa tuli kiinnittää erityistä huomiota toteutuksen laatuun ja kiinteistön suojeluun. Tämä edellytti urakoitsijalta vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa, erityisesti työmaan johtotehtävissä toimivilta henkilöiltä.

Lue lisää

Biomag-3

Inlook Sisustus Oy pääurakoitsijana HUS-Kiinteistöjen BioMagin henkilöstö- ja toimenpidetilojen saneerauksessa

Inlook Sisustus Oy toimi pääurakoitsijana Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tilaamassa rakennusluvan alaisessa hankkeessa.

Lue lisää

Omnia-12

Inlook Sisustus Oy pääurakoitsijana Kirkkonummen Omnian ammattiopiston muutostöissä

Omnia on monialainen ja suuri ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain Omniassa osallistuu ammatilliseen koulutukseen yli 10 000 oppijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5000. Vapaan sivistystyön kursseilla kävijöitä on vuosittain yli 50 000 ja kursseja on noin 3000. Aikuislukiossa opiskelijoita on reilu 2000. Henkilöstömäärä on yli 860. Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian jäsenkunnat ovat Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi.

Lue lisää