Järjestelmälasi­seinät

Muunneltavia ja moni-ilmeisiä ratkaisuja, jotka takaavat tilan toimivuuden ja näyttävyyden.

INLOOK-järjestelmälasiseinät on yksityiskohtia myöten mietitty valmiiksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa niille luvatut ominaisuudet, kuten ääneneristävyys, toiminnallisuus ja tyylikkyys, toteutuvat. Lukuisat pintavaihtoehdot ovat järjestelmälasiseinien merkittävä etu. Nopea asennus sekä vähäiset suojaustoimenpiteet ja rakennusajan säästö tekevät järjestelmälasiseinistä kustannustehokkaita.

Inlookin lasiseinät luovat avoimen tilan tuntua, jossa on mahdollisuus myös saada omaa rauhaa tarvittaessa. Harkitut yksityiskohdat varmistavat tyylikkään ja toimivan lopputuloksen. Laajan tuotevalikoiman ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta voidaan toteuttaa lukuisia erityylisiä tilaratkaisuja. Ääneneristykseen voidaan vaikuttaa ovi- ja lasivalinnoilla.

Mitä tarjoamme

Monipuolisuus

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita, joiden tekniset ratkaisut sopivat vaativimpiinkin kohteisiin.

Ajaton tyylikkyys

Inlookin järjestelmälasiseinät tuovat tilaan avoimuutta ja ilmavuuden tunnetta, jotka edistävät käyttäjien viihtyvyyttä.

Hyvä äänen­eristävyys

Rauhallisuus ja mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn vaikuttavat suuresti tilan käyttömukavuuteen. Inlookin lasiseinien ääneneristävyyteen voidaan vaikuttaa niin ovi- kuin lasivalinnoillakin – ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Tuotteet

INLOOK CLOUDY

Sähköisesti himmennettävä lasiseinä

INLOOK EASY

Puskusaumainen elementtijärjestelmäseinä 

INLOOK FLEXY

Puskusaumainen järjestelmäseinä 

INLOOK GLAZY

Silikonisaumattu lasiseinä

Referenssit

Metsolan Päiväkoti, Nurmijärvi

Inlook asensi Nurmijärvellä sijaitsevaan Metsolan päiväkotiin erilaisia INLOOK Woody -lasiseiniä ja järjestelmään kuuluvia lasiovia.

Tanssin Talo, Helsinki

Inlook oli mukana Tanssin talossa. Asensimme taloon eri puolelle taloa monen tyyppisiä akustiikkaverhouksia, metallilevyverhouksia sekä lasiseiniä.

Pfizer, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana Pfizerin Helsingin Munkkiniemen toimistotilojen uudistuksessa.

LähiTapiola, Jyväskylä

LähiTapiolan uusi Keski-Suomen pääkonttori avattiin Jyväskylään loppuvuodesta 2020. Inlook asensi uuden toimitilan lasiseinät, väliseinät ja alakatot.

Yhteystiedot

Juha Kukkola

Tuomo Pelkonen

Lasse Hämäläinen

Harri Back

Sauli Mesiranta

Teemu Keskikylä

Tommi Kohonen