Järjestelmälasi­seinät

Muunneltavia ja moni-ilmeisiä ratkaisuja, jotka takaavat tilan toimivuuden ja näyttävyyden.

INLOOK-järjestelmälasiseinät on yksityiskohtia myöten mietitty valmiiksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa niille luvatut ominaisuudet, kuten ääneneristävyys, toiminnallisuus ja tyylikkyys, toteutuvat. Lukuisat pintavaihtoehdot ovat järjestelmälasiseinien merkittävä etu. Nopea asennus sekä vähäiset suojaustoimenpiteet ja rakennusajan säästö tekevät järjestelmälasiseinistä kustannustehokkaita.

Inlookin lasiseinät luovat avoimen tilan tuntua, jossa on mahdollisuus myös saada omaa rauhaa tarvittaessa. Harkitut yksityiskohdat varmistavat tyylikkään ja toimivan lopputuloksen. Laajan tuotevalikoiman ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta voidaan toteuttaa lukuisia erityylisiä tilaratkaisuja. Ääneneristykseen voidaan vaikuttaa ovi- ja lasivalinnoilla.

Mitä tarjoamme

Monipuolisuus

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita, joiden tekniset ratkaisut sopivat vaativimpiinkin kohteisiin.

Ajaton tyylikkyys

Inlookin järjestelmälasiseinät tuovat tilaan avoimuutta ja ilmavuuden tunnetta, jotka edistävät käyttäjien viihtyvyyttä.

Hyvä äänen­eristävyys

Rauhallisuus ja mahdollisuus hiljaiseen työskentelyyn vaikuttavat suuresti tilan käyttömukavuuteen. Inlookin lasiseinien ääneneristävyyteen voidaan vaikuttaa niin ovi- kuin lasivalinnoillakin – ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Tuotteet

INLOOK CLOUDY

Sähköisesti himmennettävä lasiseinä

INLOOK FLEXY

Puskusaumainen järjestelmäseinä 

INLOOK GLAZY

Silikonisaumattu lasiseinä

INLOOK GLAZY CURVED

Kaareva lasiseinä

Referenssit

Savilahden kampus, Kuopio

Inlook toimitti ja asensi kohteeseen alakattoja, akustointiratkaisuja sekä järjestelmälasiseiniä.

KOy Keskuskatu 7, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana Helsingin keskustassa sijaitsevassa kiinteistössä.

KOy Takomotie 1-3, Helsinki

Inlook Sisustus toimi pääurakoitsijana Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevassa kiinteistössä.

Oulun oikeustalo, Oulu

Inlook osallistui Oulun uuden oikeustalon saneeraus- ja uudisrakennushankkeen sisärakentamisen ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Inlookin tytäryhtiö Sisärakenne Kukkola toimitti ja asensi kohteeseen seinäverhoukset, sisäkatot sekä väliseinät.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä ja etsitään ratkaisu yhdessä.